Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Οι υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του χρόνου

Οι υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του χρόνου

 


Στα πρώτα στάδια βρίσκεται ακόμη η αγωνιστική περίοδος 2016-17, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει δώσει έως τώρα ήδη πέντε παιχνίδια. Δύο για το Πρωτάθλημα, ισάριθμα στην Ευρώπη και ένα για το Σούπερ Καπ. Μέχρι το τέλος του 2016 οι Πρωταθλητές έχουν να δώσουν ακόμη εννιά αναμετρήσεις, εφτά για τις Εγχώριες διοργανώσεις και δύο που αφορούν τις Ευρωπαϊκές. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν να είναι ορεξάτοι και με τον καιρό θα ανεβαίνει η απόδοση τους.

Ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας της Πετοσφαιρικής ομάδας είναι ο εξ αναβολής με την Ανόρθωση για την 3η αγωνιστική. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο στάδιο Ελευθερία θα διεξαχθεί το ντέρμπι, που θα ξεκινήσει στις 19:00. Έξι μέρες αργότερα, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχτεί την ΑΕ Καραβά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Στις 25 Νοεμβρίου 2016 οι Πρωταθλητές θα ταξιδέψουν στην Πάφο για να αντιμετωπίσουν τον πολύ δυνατό και φιλόδοξο φέτος Παφιακό, ενώ μια εβδομάδα μετά θα υποδεχτούν τη νεοφώτιστη ΕΝΠ. Έπειτα από διακοπή μιας εβδομάδας, θα διεξαχθεί το αιώνιο ντέρμπι, για την 7η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου. Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ο Σάββας Σάββα και οι παίκτες του θα πάνε στο Λευκόθεο για τη νίκη επί του Αποέλ.

Θα ακολουθήσουν δύο αγώνες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, το οποίο στοχεύουν να κατακτήσουν και φέτος οι λεβέντες του φιλέ. Το Δεκέμβριο όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να δώσει και παιχνίδια για το CEV Volleyball Cup. Για τη φάση πριν τους “32” της διοργάνωσης, η ομάδα μας θα ταξιδέψει την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου στη Σερβία να αντιμετωπίσει την OK Novi Pazar και δύο εβδομάδες αργότερα θα γίνει ο επαναληπτικός στη Λευκωσία.

Περισσότερα για το πρόγραμμα της Πετοσφαιρικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με αναλυτικές ημερομηνίες, θα βρείτε ΕΔΩ.