Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Πέταξε για την μεγάλη πρόκληση

Πέταξε για την μεγάλη πρόκληση

Στην Σερβία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού πέταξε προς αυτή την κατεύθυνση στις 4 τα ξημερώματα. Οι νταμπλούχοι Κύπρου, θα αντιμετωπίσουν αύριο την Novi Pazar στο πλαίσιο της δεύτερης τη τάξη Ευρωπαϊκή διοργάνωση, του CEV Cup. Ο αγώνας αποτελεί φυσικά μια τεράστια πρόκληψη για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού διεξάγεται στα πλαίσια μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με αντίπαλο μια ομάδα από προηγμένη σχολή.


Η ομάδα μας πέταξε για τη Σερβία χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, έτσι ο Σάββας Σάββα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους πετοσφαιριστές του στη διάθεση του. Άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στην μεγάλη πρόκληση και είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναγνωρίζουν φυσικά τις δυσκολίες, αλλά δεν τις άφησαν ποτέ να τους τρομάξουν και δεν πρόκειται να το κάνουν ούτε τώρα. Θα τα δώσουν όλα για να πάρουν αποτέλεσμα που θα τους επιτρέπει να διεκδικήσουν την πρόκριση στη Λευκωσία.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην Κύπρο, την Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ελευθερία”. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον ΠΑΟΚ.