Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Βγαίνουν τρία εισιτήρια για τα ημιτελικά

Βγαίνουν τρία εισιτήρια για τα ημιτελικά

 


Τρία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πετόσφαιρας θα βρουν κάτοχο αύριο το βράδυ. Στις 20:00 θα διεξαχθούν οι επαναληπτικού αγώνες στο Ελευθερία: ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ, στο “Σπύρος Κυπριανού”: ΑΕ Καραβά-Ανόρθωση και στο κλειστό της τεχνικής σχολής Αυγόρου: ΕΝΠ-Αναγέννηση. Στις δύο πρώτες μονομαχίες, ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση έχουν το προβάδισμα μετά τις νίκες τους με 3-1, ενώ ξεκάθαρο φαβορί είναι η ομάδα της Δερύνειας στο άλλο ματς, έχοντας το 3-0 από το πρώτο παιχνίδι. Αναλυτικά το ρεπορτάζ της ΚΟΠΕ για τους επαναληπτικούς:

«ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ
Το αιώνιο λευκωσιάτικο ντέρμπι προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον, ειδικά σε ένα προημιτελικό Κυπέλλου. Στον αγώνα την ετικέττα του φαβορί έχει η Ομόνοια λόγω έδρας, αλλά και της νίκης με 3-1 στον πρώτο προημιτελικό της Τρίτης στο «Λευκόθεο».

Οι «πράσινοι» θέλουν δυο σετ με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά και θα προσπαθήσουν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν την υπόθεση πρόκριση. Καθοριστικό σημείο η κατάκτηση του πρώτου σετ για να ασκηθεί πίεση στο Αποέλ. Ο κόουτς Σάββας Σάββα θα βασιστεί στους: 1. Αχ. Πετρακκίδης, 2. Κ.Καπνίσης, 3. Σωτ. Πετρακκίδης, 6. Δ. Αποστόλου, 8. Κ. Παφίτης, 9. Αντρ. Λάμπ, 10. Κ. Αδάμου, 11. Ροντρίγκο, 12. Αγγ. Αλεξίου, 15. Μ. Παπαχριστοδούλου, 18. Φερέϊρα.

To Αποέκ πάει στο «Ελευθερία»: για δυο αποτελέσματα δηλαδή να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 και να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ. Η ομάδα του Ουκρανού Γιούρι Φιλίποφ για να πετύχει το στόχο της πρέπει να επαναλάβει την απόδοση που είχε στο τρίτο σετ του πρώτου προημιτελικού. Ο κ. Φιλίποφ θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τους: 1.Λ. Xατζηπαύλου, 3.Μπ. Γοδόι, 4. Γ. Χάσικος, 5.Ν. Κολάς, 6.Ηλ. Χαλλουμής, 7.Γαβρ. Γεωργίου, 9.Ματθ. Αβερκίου, 10.Ν. Στρεμπάκοφ, 11. Π. Παντελή, 12.Κ. Φαρχάν, 16. Χ. Βέρντι, 17.Ν. Κυπριανού, 18. Στ. Λαγού.

Στα ημιτελικά η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αναγέννηση Δ. – Ε.Ν.Παραλιμνίου.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: POKKA AE KΑΡΑΒΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
Η τρίτη μάχη – δεύτερη στο ίδιο γήπεδο σε μια εβδομάδα θα είναι και η καθοριστική. Θα κριθεί η ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά. Το «πάνω χέρι» το έχει η Ανόρθωσις με τη νίκη 3-1 της περασμένης Δευτέρας στο «Θεμιστόκλειο».

Οι δυο ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους και τα πάντα είναι πιθανά. Η γηπεδούχος Pokka ΑΕ Καραβά θέλει να επαναλάβει την εμφάνιση στο πρωτάθλημα και αναλόγως να κριθεί εάν θα προκριθεί απευθείας (σ.σ. νίκη με 3-0) ή μέσω του χρυσού σετ (σ.σ. νίκη με 3-1).

Ο Ντιμίτρι Λέτσιεφ θα πάρει μαζί του στην αποστολή τους: 1. Xρ. Αντωνιάδης, 2. Χ. Ζορπής, 4. Γ. Κοσιάρης, 6. Β. Αχιλλέως,, 7. Στ. Χαριδήμου, 8. Χατζηβασίλης,, 9. Ι, Χατζηφιλίππου, 10. Α. Χριστοφή, 11. Ρ. Σάντζεθ, 13. Αντ. Λιοτατής, 17. Κ. Χατζηδαμιανού, 18. Β. Ράμμα.

H Ανόρθωσις του Αντώνη Παπαδόπουλου δεν θέλει να πέσει στην παγίδα της 9ης Δεκεμβρίου όταν στο ίδιο γήπεδο έχασε με 1-3 ενώ προηγείτο με 1-0. Η «Μεγάλη Κυρία» θα παίξει με στόχο τη νίκη ώστε να πάρει την πρόκριση. Η επιστροφή του Βλάντο Κνέζεβιτς έδωσε άλλη δυναμική στην ομάδα.

Ο Ελλαδίτης κόουτς θα έχει στην αποστολή τους: 1. Σκ. Φάϊφερ, 2. Αυγ. Σαββίδης, 3.Αυγ. Παναγιωτίδης, 4. Π. Χρυσοστόμου, 5. Μ. Αθανασίου, 6. Μ. Στρουγκάρεβιτς, 7. Ανδρ. Σπύρου, 8. Ντ. Πάντιτς, 9. Βλ. Κνέζεβιτς (αμφίβολος), 10. Γ. Κοντός, 11. Κ. Παπαϊωάννου, 11. Γ. Μοσχοβάκης,13. Ρ. Χουόζας.

Στα ημιτελικά η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – Green Air Παφιακός.

ΤΕΧΝΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: Ε.Ν.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ.
Στην έδρα της (Τεχν. Σχ. Αυγόρου) για τους αγώνες Κυπέλλου, η Ε.Ν.Παραλιμνίου θα υποδεχθεί την γειτονική Αναγέννηση Δερύνειας στο τοπικό ντέρμπι. Η ομάδα της Δερύνειας είναι το ακλόνητο φαβορί μετά το 3-0 στο χέρι από τον αγώνα της Δευτέρας.

Οι «βυσσινί» του Ζόραν Λούκοβιτς με όπλο τη μαχητικότητά τους θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το πρώτο σετ να αγχώσουν τους «πράσινους με τον ανατέλλοντα ήλιο» για να διεκδικήσουν όποιες πιθανότητες έχουν για την πρόκριση, μέσω νίκης 3-0. Με αυτό τον τρόπο ο αγώνας θα οδηγηθεί στο χρυσό σετ.

Ο Σερβοκύπριος κόουτς θα παρατάξει τους: Λ. Λούκοβιτς, Λ. Λόντσαρ, Σ.Σπαρτιάτης, Στογιάκοφ, Ν. Λόντσαρ, Ερωτοκρίτου, Σάρδαλος, Μιχαήλ, Τσερκέζος.

Η Αναγέννηση Δερύνειας η οποία έθεσε ως βασικό στόχο τη διάκριση στο Κύπελλο θα πάει στο Αυγόρου για να σφραγίσει την πρόκριση με νέα νίκη. Ο κόουτς Γιάννης Μέλκας δεν θέλει από τους παίκτες του να υποτιμήσουν τον αγώνα. Η κατάκτηση ενός σετ οδηγεί αυτόματα και στον ημιτελικό.

Ο Ελλαδίτης κόουτς θα χρησιμοποιήσει τους: 1. Oμ. Χομαγιούν, 2. Γκ. Μεντούριτς, 3. Κ. Αχιλλέως, 5. Θ. Θεοδούλου, 6. Ι. Σωτηρίου, 7. Ν. Ελευθερίου, 8. Κ. Πέτρου, 9. Ντας, 10. Κ. Χρυσοστόμου, 12..Κ. Ττόφιας, 14. Φιλίπας, 15. Χρ. Σωτηρίου, 17. Μ. Κουμής.

Oι προημιτελικοί στο ζευγάρι Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα – Green Air Παφιακός θα γίνουν στις 30 Ιανουαρίου 2017 (ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ) και 06 Φεβρουαρίου 2017 (ΑΦΡΟΔΙΤΗ).