Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Μόνο περηφάνια για αυτούς τους λεβέντες

Μόνο περηφάνια για αυτούς τους λεβέντες

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς πήγε στον Παφιακό. Σε ένα συγκλονιστικό τελικό ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες της Κύπρου, η ομάδα της Πάφου ήταν πιο ψύχραιμη στο τάιμ μπρέικ και κατάφερε να πάρει το κύπελλο. Ξέραμε πως απέναντι μας έχουμε μια ομάδα ισάξια με μας, σήμερα το νιώσαμε για τα καλά στο πετσί μας πως οι φετινοί τελικοί είναι διαφορετικοί. Η πρώτη μεγάλη μάχη χάθηκε, όμως η μεγαλύτερη, αυτή που δίνει πρωτάθλημα είναι μπροστά μας.


Για αυτούς τους λεβέντες που τιμούν το τριφύλλι στο στήθος μόνο περηφάνια νιώθουμε. Είναι οι ίδιοι που στα πέτρινα χρόνια έδιναν τη ψυχή τους με αποτέλεσμα να χαρακτηριστούν “ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς”. Είναι οι ίδιοι που κατέκτησαν δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα, πέρσι νταμπλ. Είναι οι ίδιοι που έβαλαν την Κύπρο στον ευρωπαϊκό χάρτη του βόλλεϊ, φτάνοντας εκεί που δεν έφτασε κανένας άλλος. Είναι αυτοί που σήμερα επέστρεψαν από το 2-0 και το 24-21 για να δώσουν κόλαση στον Παφιακό. Είναι αυτοί που απέδειξαν πως δεν μένουν κάτω δευτερόλεπτο και ξέρουμε πως ούτε αυτή τη φορά θα μείνουν.

Λεβέντες του φιλέ αυτή την πίκρα, αυτή την απογοήτευση, αυτό τη θλίψη και το θυμό που νιώθετε αυτή τη στιγμή κρατήστε την, να την θυμάστε, χρησιμοποιήστε την, γιατί ο πιο μεγάλος τίτλος της χρονιάς είναι ακόμα στα δικά σας χέρια. Κάντε την απογοήτευση και το θυμό κίνητρο, συγκεντρωθείτε, δουλέψτε, στρέψτε το βλέμμα στο πρωτάθλημα και την επόμενη Παρασκευή μες την Πάφο, κλείστε τους το σπίτι.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ