Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Σάββα: «Πρέπει οπωσδήποτε να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε το Πρωτάθλημα»

Σάββα: «Πρέπει οπωσδήποτε να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε το Πρωτάθλημα»

 


Εντάξει, η απογοήτευση μετά από την απώλεια ενός τίτλους είναι πάντοτε δεδομένη και το κλίμα σε μια ομάδα δεν είναι το καλύτερο. Δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια όμως στην πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, που λίγες μέρες μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου ξεκινάει προετοιμασία για τα ντέρμπι Πρωταθλήματος. Όπως και να το κάνουμε, αυτός ο τίτλος είναι ο πιο σημαντικός και αν οι “πράσινοι” τον κατακτήσουν κανείς δεν θα θυμάται το χαμένο τρόπαιο στην άλλη διοργάνωση.

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα του τελικού. Δεν μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι, αν και ανεβήκαμε κάπως στη συνέχεια, μετά ξανά η ομάδα δεν ήταν στα καλύτερα της. Δυστυχώς ήρθε απογοήτευση σε παίκτες, τεχνικό τιμ και τον κόσμο, που σήμερα μας ακολούθησε και θέλω να τον ευχαριστήσω». Αυτά δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο Σάββας Σάββα λίγο μετά το χαμένο τελικό Κυπέλλου.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” όμως τονίζει πως οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για να σηκώσουν την άλλη διαθέσιμη κούπα. Συγκεκριμένα μας είπε: «Η συνέχεια είναι δύσκολη για την ομάδα, πρέπει οπωσδήποτε να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Είναι εφικτό να το κάνουμε, δεν έχουμε τίποτα να υστερήσουμε από τον Παφιακό. Θεωρώ ότι θα διορθωθούμε και θα είμαστε πανέτοιμοι για τα παιχνίδια στη σειρά των πλέι-οφ στο πρωτάθλημα».

Σε ρυθμούς τελικών Πρωταθλήματος λοιπόν έχουμε μπει και την ερχόμενη Παρασκευή στο κλειστό “Αφροδίτη” στην Πάφο θα διεξαχθεί η πρώτη μονομαχία ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Παφιακό. Θυμίζουμε πως η σειρά ξεκινάει με το σκορ στο 1-1 και το τρόπαιο θα σηκώσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις τέσσερις νίκες.

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 30 Μαρτίου στο στάδιο “Ελευθερία”. Το τρίτο παιχνίδια θα διεξαχθεί την Παρασκευή 7 Απριλίου στην Πάφο, ενώ αν χρειαστεί τέταρτο ματς θα γίνει τρεις μέρες αργότερα, 10 Απριλίου, στη Λευκωσία. Εάν ΟΜΟΝΟΙΑ και Παφιακός πετύχουν από δύο νίκες στα προαναφερθέντα παιχνίδια, τότε στις 21 Απριλίου στο “Αφροδίτη” θα διεξαχθεί ο τελικός των τελικών, όπου θα ανακηρυχθεί ο Πρωταθλητής της σεζόν!