Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Αντί για χρονόμετρο ο Ζουβάνης κρατά… ημερολόγιο

Αντί για χρονόμετρο ο Ζουβάνης κρατά… ημερολόγιο

chiron


Aloha αδέρφια
Πέμπτη ημέρα χωρίς Χ-Είρωνα εν πάει.

To παρακάτω βίντεο εν να το χρησιμοποιώ σαν ίντρο αλόπως για τα επόμενα 3 (τρία –three-üç-trei-три- 三) άρθρα μου. Αν είσαι λαστιχάρης με πρόβλημα στην καρδία, δύσπνοια, συχνοουρία, σκωληκοειδίτιδα και γαστρεντερίτιδα μεν το ανοίξεις .

Έκαμα την μαλακία μου προχτές και έκατσα να δώ τους λαστιχάριες με τα αμπελοπούλια (εν το μεταξύ αν έχει κανένα παραλιμνίτη και γύρω περιοχές που ασχολείται με τα εν λόγω πουλιά να μου στείλει. Αν είσαι οικολόγος έν ξέρεις τι χάνεις).

Αρκετά περίεργα πράματα εγίναν στο Παραλίμνι , εντάξει εν θα γίνω γραφικός να πω για την άμυνα της ένωσης που ήταν που σου Νέφτσι που πάεις. Ο προπονητής τους φαντάζουμαι στην προπόνηση εν τζαι κρατά χρονόμετρο, πρέπει να κρατά ημερολόγιο, εν γίνεται να είναι τόσο αργοί… Εν ξέρω έτσι μου φάνηκε, εκτός αν ο Βόδιμιρ και ο απόγονος των Ινκας και των Μάγια ξαφνικά εμετατραπήκαν σε υπερπαίχτες.  Όπως και να έχει ελπίζω να είναι κάθε παιχνίδι έτσι η Ένωση. Η β κατηγορία για σας εν ότι πρέπει, εσείς και “τα παιδιά του εθνικού”. Εν το μεταξύ σάστε την ράσχιη σας  εσείς και ερκούμαστε.

Εκτός αποστολής ο Μάριος Ηλία; Μα γιατί ρε γεωπόνε Ιβάν; Λογικά εν να έκαμε καμιά μαλακία στην προπόνηση και να τον άφηκε εκτός 18άδας, τατσίζης πολλά ο γεωπόνος έτσι που θωρείτε. Ακουστήκαν κάτι κακίες για τσιμπήματα στην καρδία και καρδιογραφήματα κάτι γαστρεντερίτιδες και ξέρω γω… Αφού εφκήκε και ο ίδιος ο Σχίζας και είπε ότι το περιστατικό εν έχει να κάμει με καρδιακό και φάρμακα γιατί το συνεχίζετε;; Εν δυνατό ναν εν γνώση του Γεωπόνοβιτς ότι πομπάρουνται οι παίκτες του και να τους αφήνει; Απλά έτυχαν 4(!!!) περιστατικά στον Αρχάγγελο, εντελώς συμπτωματικά και οι οπαδοί της Ομόνοιας εκάμαν το μέγα θέμα.

Τωρά γιατί τον βαφτίζω γεωπόνο.. Ένεν τούτος που του έφταιξε ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Νέφτσις;; Ότι και καλά εν επαίξαν καλά στο Κυργιστάν που επαίζαν, επειδή εν ήταν γρασίδι και ήταν πλαστικό;  Καταλάβει και που πράσινο ο πελλός. Εκτός και αν η ομάδα του ήταν η Νέφτσι τότε πάω πάσο, υποστηρίζαμε την ίδια ομάδα.
Πηγές μου αναφέρουν ότι ο Ιβάν άκουσε ότι φεύκει κάποιος Νεοφύτου που την ΟΜΟΝΟΙΑ και έκαμε του πρόταση, έχουν πρόβλημα στον αμυντικό τομέα, κυπραίος λαλεί σου εν θα έχει και πρόβλημα στο ρόστερ. Έλα με βελτιωμένη πρόταση τον Γενάρη ρε Ιβάν.

Άμυνα γρανίτΑ οι λαστιχάριες, φυσικά σε τούτο φταίει πρώτα ο Χιώτης και μετά ο ζιγκουάλας, τζίνος εν ο παγωτάρης  της ομάδας, τωρά που ήρτε και ο καλαμαράς ο άλλος εν να σε βοηθήσει με τις μπάλες παγωτού. Τωρά που εσυνάφερα τον καλαμαρά μιας και έγινες Ευρωπαίος αποφάσισα να σε βαφτίσω Chris CASH and Kary. Μαζί με τον Ζου-γ-έλια πίσω θα κάμετε παπάδες είμαι και σίουρος. Καλάν το Μπόρδα εν τον συναφέρνω καν, φαίνεται ότι βρίσκει τα πατήματα του, εν το μεταξύ ακούστηκε και μια ψιλή ότι εκλείσαν τον οι παραλιμνίτες για τούτη την περίοδο, κάποιος πρέπει να στήσει τα δίχτυα για τα αμπελοπούλια και εν και ο καιρός των τερατσιών, εν να βοηθήσει αρκετά νομίζω.
ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΣΤΙΧΑΡΗΣ- ΑΝΩΜΑΛΟΣ- ΧΑΤΖΙΛΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΕΜΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΔΑΜΕ

ΥΓ1: Ρε λαστιχάρικα το προηγούμενο μου άρθρο έγραψα το χωρίς να χρησιμοποιήσω τα σχιέρκα μου.
ΥΓ2: Το σετ με τα κουταλάκια εκέρδισε το ο πίκος απίκος.
ΥΓ3: Ρε λαστιχάρηες πιάστε τα wooΠΕΗ μας