Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS “Έχει μοιραστεί στα δυο”

“Έχει μοιραστεί στα δυο”

chiron


Aloha αδέρφια

Ήντα χαπάρκα; Ούλλα καλά; (Ν)έ(φ)τσι και έτσι α;

Έκτακτος σήμερα έτσι στα γλίορα και θα ξαναεπανέλθω λίαν συντόμως.

Άτε κάμω και εγώ ποδαρικό στο νέο το site, (Είδετε ήνταλως το κάμαν οι μαστόροι; Τόπ μοτελ !!!)  Σήμερα έχω κάμποσα κους κους και μεγάλες κουβέντες που μεγάλες προσωπικότητες, συγκεκριμένα τον στιχουργό του : “Η δική μου η ομάδα έχει μοιραστεί στα δυο, ποιο από τα δυο κομμάτια πρέπει να αγαπώ”
Εν ο περούκκας τούτος ούλλος ναι!

Δημοσιογραφική διάσκεψη σήμερα οι λαστιχάριες και οι δημοσιογράφοι εκάμναν ερωτήσεις του τζυνηού..

Για το που είναι ρε Φοι- Που είναι ρε Φοίβο τα λεφτάάάά , για αν δέχεται πιέσεις που πιο πάνω μεγαλομετόχους μπλα μπλα μπλα.  Φυσικά και δεν απάντησε ο Φοίβος, αλίμονο τώρα. Όμως ρε γάδαροι δημοσιογράφοι , να σας πει και κανένας , κάμνετε έτσι ερωτήσεις στο Φοίβο;

Που να ξέρει τζίνος σιόρ. Για τούτα ούλλα μόνο ένας έχει την απάντηση… Το ποιος εν να το αφήκω να αιωρείται… (τιπ: επειδή είμαι πάντα καλός μαζί σας… εν εβρίσκετουν παρών σήμερα).
(Άτε ακόμα ένα τιπ , εν προπονητής σε ομάδα που έφαε 3 αγροτεμάχια που ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Οκ έχει την βάση της στο Μπακού. Εν Σέρβος και το όνομα του αρχίζει που γιώτα)

Ρε ο Φοίβος ήταν τόσο καθαρός σε ούλλες του τις απαντήσει που εφκήκε ο πρόεδρος του άλλου μισού αποέρλ (του ψευδοαποέρλ) να πει το ιστορικό  “Τελικά ο Φοίβος Ερωτοκρίτου δεν έχει πολύ καλή σχέση με την αλήθεια…”

Ρε παρετάτε τζιμέσα τζεί και εν να τους κάμετε καρδιακούς ούλλους. Που να μάθουν για τους παίχτες που παίζουν “ποκε ριζέ” και για τις δηλώσεις με τους 4 άχρηστους αμυντικούς.

Φυσικά οκ , είπα ότι εν απαντούσε σε ερωτήσεις αλλά μια φάση ακούω τον λαστιχαροπρόεδρο να αναφωνεί με πάθος “όλοι οι μέτοχοι είναι αποελίστες , αυτοί βάλλουν τα λεφτά  και δεν υπάρχει λιγότερος σκατάς και περισσότερος σκατάς”.

Δηλαδή τι μας είπε ο τζυνηός;;; Ότι ο Κουτσοκού είναι αποελίστας; Εν το είπα εγώ ο Φοίβος το είπε. Του Φοίβου να κάμεις παράπονα όι εμένα.

Επιμένω έννεν σκάνδαλο τούτο !

Πάμε νάκκο στο φούτσαλ , ποδαρικό η ανώμαλη και οι λαστιχάριες, οι μεν στην 3η κατηγορία και οι λαστιχάριες στην πρώτη, ήνταλως θκιάολο τα καταφέρνουν πάντα τούτοι  και όπου την πουστιά εν μέσα εν μπορώ να καταλάβω… Πρώτη κατηγορία ολόισια τα παιθκιά. Εν το μεταξύ οι λαστιχάριες τι εν να λαλούν; Εν να πάμε φούτσαλ; Με τι ψυσιή; Γήπεδο άκουσα εκλείσαν το Nuevo campo. Καλά οι ανορθωσιάτες; Εν να έρκουντε; Eν και δίπλα που το Λευκόθεο η κουβέντα ούλη. Περίεργα πράματα και στον χώρο του φούτσαλ.

Για μπόνους σήμερα ιστορική φωτογραφία με την παρουσία του Ζουέλλα σε παγκόσμιους αγώνες , με συμμετοχές από Κίνα –Ιαπωνία –Αμερική-Κάτω Κόσμο και Ταϊβάν λογικά.

fight