Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Θα παραπεμφθεί ο Κουτσοκούμνης;

Θα παραπεμφθεί ο Κουτσοκούμνης;

exw-dontia


Σύμφωνα με τους Πειθαρχικούς Κανονισμούς της Δικαστικής για την σεζόν που διανύουμε, θεωρείται πειθαρχικό παράπτωμα εάν οποιοδήποτε από τα φυσικά ή νοµικά πρόσωπα που υπόκεινται σε πειθαρχικό έλεγχο θίγουν ή µειώνουν το κύρος της διαιτησίας και/ή συγκεκριµένης διαιτησίας και/ή συγκεκριµένου διαιτητή και/ή θίγουν ή µειώνουν την αξιοπρέπεια και/ή την προσωπικότητα διαιτητή και/ή δηλώσεις που προτρέπουν την Επιτροπή Διαιτησίας και/ή τον Διευθυντή για να προβεί σε συγκεκριµένες ενέργειες, αναφορικά µε διαιτησία αγώνα.

Στα φυσικά και νομικά πρόσωπα συμπεριλαμβάνεται και ο πρόεδρος και τα μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Να περιμένουμε πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης θα παραπεμφθεί στην Δικαστική Επιτροπή; Διότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ, υπέσκαψε χθες το βράδυ στην Λουμιέρ  τον πρόεδρο των διαιτητών και την διαιτησία γενικότερα!

«Κακώς τα έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον κ. Ρέικβαρτ ο οποίος δεν ήταν ενήμερος από τον κ. Τράττο για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης με την ιδιότητα του σαν πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών. Δεν σας κρύβω ότι μας προβληματίζουν οι συναντήσεις και συζητήσεις του Τραττου με την ιδιότητα του σαν πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών με διοικήσεις σωματείων», δήλωσε ψες ο Κουτσοκούμνης, θίγοντας το κύρος του διαιτητή και προέδρου του συνδέσμου.