Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS “Κάμνουν “πίμπι” ο ένας του άλλου”

“Κάμνουν “πίμπι” ο ένας του άλλου”

chiron
Γεια χαρα ντάν αδέρφια !
Ήντα χαπάρκα; Ούλλα καλά;


Έκαμε έτσι εμφάνιση η σχιηλλάκα εν να προσπαθήσω να κάμω και εγώ το ίδιο. Πολλή μάππα ρε. Τούτο μάλιστα ηταν ΟΜΟΝΟΙΑ. ΑΔΙΚΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ .

Πάω στοίχημα όποιον θέλει ότι η Αγιά Νάπα στο ΓΣΠ έκαμε παραπάνω φάσεις που το α(πεο)λλι. Ήντα ήβρε και δοκάρι τωρα που θυμήθηκα η αγιάναπα! Κουρρομένοι 90 λεπτά μες την περιοχή τους και να μάχουντε να διώξουν την μάππα… Βάλτο ρε Χριστοφάτσα μου, Βάλτο ρε Φρέντατσε μου. Αχ ρε Άντονι μου μπήξε τους το τζιαμέ ή δώστην δίπλα.

Ερώτηση για δυνατούς λύτες: Πως ονομάζονται οι οπαδοί του απεολλί; (μόνο ανώριμες απαντήσεις.)

Τέλος πάντων μεγάλη αδικία, εν πειράζει όμως, μετά που έτσι εμφάνιση εν να έρτουν και τα θετικά αποτελέσματα, που εν να πάει. Λυπούμαι τζίνον που εν να ξεσπάσουμε πάνω του.. (σημείωση επόμενη αγωνιστική παίζουμε με τους μαθητές που μπήκαν στο Βαρώσι. Ρε λαλείτε;)

Ε ρε γλέντια με τον Ζουγέλια.. Είπα σας το ότι ο συγκεκριμένος παίχτης ήταν σε τουρνουά πυγμαχίας, γνωστό και σαν mortal kombat; Ε, εθκιώξαν τον που το τουρνουά τζίνο διότι ήταν πολλά αργός  και αποφάσισε να γίνει ποδοσφαιριστής. Ο παπάκωστης, οι τζίνος που τες ιστορίες του χωρκού (αν και μοιάζουν νάκκο) πιο γνωστός και σαν Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έκρινε σωστό να τον προσλάβει και να του δώκει δουλειά. Εντάξει ένεν  και πολλά άσχημος. Στην προηγούμενη του ομάδα θυμούμαι μια φορά εξεκίνησε να πάει που την άμυνα στο κέντρο και η ώρα είχε γίνει θερινή.
Στο τουρνουά mortal combat μια φορά, μέχρι να πει ο εκφωνητής round one fight o sub zero είχε κατακτήσει το τουρνουά. Ο Ζουέλλας έτρεχε προς τον αντίπαλο του. Φήμες λένε ακόμα να πάει .

Πάμε και στον αγαπημένο μου, τον μοτο gp. Kαλά γιατί εν τον έβαλε τούτον εχτές;;; Επήε τόσος κόσμος να τον ξυτημάσει και ο γεωπόνοβιτς άηκε τον έξω! Σίχαμα Γιοβάνοβιτς .

Πληροφορίες λένε ότι πήγε πήγε για προσκύνημα στον Τζύκκο… έπιασα και ένα email που ένα αναγνώστη που μαρτυρά ότι ο 47-1 οδηγούσε εκείνη την ώρα .

.

.

.

 

Voilà

garos

Εδκιώξαμε το βρουλλί και εφέραμε άλλο με παραπάνω βρουλλιά, ξέρει και μάππα θέμας. Ρεσπέχχχχτ στον Μαρκος btw, ο άδρωπος εψές ήταν ένα κέντρο μόνος του.

Είπαν μου οι μαστόροι την προηγούμενη φορά: “Χ-είρωνα σκέφτου κάτι καλό να γίνει η σκέψη σου πανό” ούτω και εγένετο.

Θρήνε που ντο-πας; Έκατσα χαμέ που το γέλιο μόλις το είδα.

Οκ κοπέλια εν και πιστεύκω να συμμερίζεστε και εσείς την άποψη μου ότι τάχατες πομπάρουντε, τούτα εν μόνο κουβέντες που ακούντε ποτζί ποδά χωρίς να είμαι τέλια σίουρος ότι κάμνουν “πίμπι” ο ένας του άλλου τζιμέσα.

Πικρόχολα σχόλια θα τα χαρακτήριζα εγώ, απλά είπαμε 1000 φορές ότι ΕΤΥΧΕ να πέσουν 5 λαστιχαρόπαιχτες που την καρδία τους και ο κόσμος άρκεψε αναβολικά ο κος Σχίζας, έτσι ο κος Σχίζας άλλοσπως ο κος Σχίζας… Απλά το μόνο που κάμνω εγώ γράφω τα δαμέ επειδή εν μπορώ να τα κρατήσω μέσα μου.

SOLO ASPRO CLEAR λέμε ρε !

ΡΕΣΠΕΕΕΧΧΧΧΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 9

Ο καλαμαράς εγλίππαρε την εχτές εν σε θυμήθηκε κανένας α ; Εν να έρτει και σένα η σειρά σου που εν να πάει;

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Θέλω να ξέρω πόσοι είδαν το αεροπλανούι και επαρακαλούσαν να γίνει αναγκαστική προσγείωση στην νότια και πόσοι εθυμηθήκαν τον Τζούριακ ;

Κλείνοντας θέλω να δικαιολογήσω την απουσία μου για 1 εβδομάδα.. Ασχολούμουν καθημερινά με μια απίστευτη έρευνα.. οι λάινσμαν στην Κύπρο είτε την σημαία κρατούν ή κάτι άλλο δεν σηκώνετε ποτέ. Άρα έχουν πρόβλημα με την σεξουαλική τους ζωή.
Τωρά για την λάινσγουμαν μας εν ξέρω… Κάποιος Tράττος πρέπει να το ερευνήσει.

Ι WILL BE BACK…