Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Η Σούλα, το οριακό πέναλτι και η Μάριο Τζόουνς

Η Σούλα, το οριακό πέναλτι και η Μάριο Τζόουνς

chiron


Ωπ! Πώς πάμε; Ούλλα καλά;; Άρκησα πολλά πάλε ένεν;; Εεεε οκ οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις εκρατήσαν με μακριά που την ενεργό δράση για λίες μέρες. Όι να νομίσετε είμαι και κανένας bussines man , έτο εν για σεμινάρια στην κοπ που ήμουν, άκουσα φκάλουν νέους κανονισμούς και είπα να πάω πρώτος να τους μάθω.

Περιμένετε… κάτσετε να πιάσω νάκκο συναίσθημα για να μπορώ να ξεκινήσω.. οκ έπιασα πάμε .

Εν και χώνεψα ακόμα την ήττα που την Σούλλα… τίποτε (ανορθωσούλλα-Σούλλα για όσους έν ξέρουν)! Που λέτε… εγράφαμε , εξαναγράφαμε τζαι γράφουμε ακόμα ότι ο κάκος και ο κκέλης ο Λυμπιανός ήταν μαζί και ετρώαν. Πρώτο πιάτο, δεύτερο πιάτο, τρίτο πιάτο, ρε ούτε σε έκθεση κεραμικών τόσα πιάτα. Αντιαρματικό που σας χρειάζεται ρε ΚΟΠατζίες… εν θα πω τίποτε παραπάνω για σας διότι άρκεψα και γίνουμε καθαρά υγιής σκεπτόμενος φίλαθλος.

Ξεκινά, πέναλτι ΑΝΥΠΑΡΧΤΟ ακούεις τον άλλο και λαλεί.. “οριακό το πέναλτι”, λαλώ και εγώ που μέσα μου “οριακό;  χμμ , αλόπως εν πουτούτο που σε πελλανίσκει και πιάνεις τα όρη και τα άγρια βουνά!’’  Τωρά τζίνος είπε το, εγώ γράφω το, εν η ορθογραφία που μετρά, αννέν με ήττα που ήθελε να το πει τότε οκ εν τζίνο που σκέφτηκα και εγώ . Αν επιμένει ότι εν που το άλλο εν θα γράψω την σκέψη-ευχή που έκαμα για λόου του διότι εν να την κόψουν οι μαστόροι. Αφήνω την απλά να αιωρείται πάνω που το άρθρο.

Η Μάριο Τζόουνς έπρεπε να φάει 2-3 κότζινες αλλά οκ , ποιος σ’ αρωτά ; Ανθρώπινα λάθη . Τωρά που είπα Μάριο Τζόουνς ήρτε μου μια ιδέα ..

ΧΜΜΜ λαλείτε;

jous
Βρείτε τον Λαβόρδε ! Νέο παιχνίδι .

Άτε κανεί με τούτους, αρκετά ασχολήθηκα. ΑΑΑ όι περιμένετε, ο γορίλλας  με την μάσκα εν να έρτει ΓΣΠ οξά εν να νιώσει αδιαθεσία;  Μεταξύ μας εγώ θα σε περιμένω, τζιαμέ που ήμουν και πέρσι , εν να με θυμηθείς, μπορεί να έρτω και με μάσκα του Χ-Είρωνα αν δεν εν πυρά.

Έκαμε και κάποιες δηλώσεις ο χατζηλάστιχος (σε δικά του άτομα και εγώ έμαθα το που τρίτους )
Αν το αποέλ ήταν -10 τότε το ΓΣΠ θα ήταν σαν το α΄ νεκροταφείο Αθηνών όι να είχαμε και 7 χιλιάδες κόσμο. Προφανώς και εμιλούσε για το ΟΜΟΝΟΙΑ-ενπ..

Τώρα να δείτε ότι εν να αρκέψω να συμπαθώ τούτον τον κυριούλη. Που τζιαμέ που ευχόμουν κάθε μέρα να κοπεί με το ξυραφάκι (ελαφρά εννοείτε) θα του εύχομαι καθημερινά ούτε και ένα γδάρσιμο, ούτε σπυράκι.
Είπες μεγάλη αλήθκεια ρε παπάρα! ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΙΣΤΑ.

Για το παιχνίδι με την ένωση: Tι να πεις; Επερίμενα τους πιο αργούς η αλήθεια. Στο πρώτο τους παιχνίδι θυμούμαι τους αμυντικούς της ήταν τόσο αργοί που ο αμυντικός  τους εζήτησε δεκαπενθήμερη άδεια που τον στρατό για να προλάβει να παίξει και στα 2 ημίχρονα. Ήντα τούτος τωρά που το σκέφτηκα εν να φάει την άδεια του ούλη για 2 παιχνίδια. Έχει και αποέλ στο ΓΣΠ δεύτερο γύρω, άμπα και υπηρετήσει στο τέλος . Οκ παραδέχουμε έκλεψα την ατάκα, αλλά ήταν πολλά ωραία για να μεν την πω.

Για την δικαστική και την νίκη της Αελ στα χαρτιά τι να πούμε; Τίποτε.. το κατεστημένο της Λευκωσίας εκτύπησε πάλε, για να είμαι ειλικρινής είχε φορά που τους ελυπούμουν τούτους με τζίνα που τους εκάμναν. Κιάορκα έφτασα να λυπούμαι δεύτερους για τζίνα που τους εκάμναν (αόριστος ένεν; εν να ξειάσουμε και τα ελληνικά μας όπως πάμε)

Εκάμαν μας και συνεχίζουν να μας κάμνουν και εγώ έφτασα στο σημείο να λυπούμαι άλλους, ρε εν τραγική η κατάσταση μου. Ανοσία στις αποφάσεις της κόπ λέμε.

Κούτσο; HAPPY HALLOWEEN. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΣΟΥ.

Υ.γ : 1 Θέλω να μου απαντήσει ΕΝΑΣ αν η ομάδα της Αλωνέφτσι Μπακού έπιασε μαζί της το αναμνηστικό λάβαρο που ανταλλάξαν στην αρχή.

Υγ: 2 Η απάντηση είναι όχι

Υγ: 3 Άρκεψα με τα  υστερόγραφα πάλε . Άτε άτε ακόμα ένα αφού ξέρω εν να σας αρέσει το τελευταίο.

Πριν λίο καιρό είχε το omonoianews ενα αρθράκι για το πώς αντιμετωπίζετε ο Τζιώλης στην Κύπρο και πώς στην μητέρα πατρίδα; Θυμάστε το; Ε οκ εν να σας θυμίσουν οι μαστόροι εν να βάλουν το λίνκ να το πατήσετε να θυμηθείτε. ΛΙΝΚ

Παρακολουθήστε ένα μικρό σατιρικό για τον παικταρά Τζιώλη

Αυτά για σήμερα ραντεβού όποτε μου αναδώξει !

Давай, до свидания!