Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Στο φόρουμ του αποέλ, υπάρχουν οπαδοί της Φενέρ!

Στο φόρουμ του αποέλ, υπάρχουν οπαδοί της Φενέρ!

chiron
Σχιαίρεται. Ήντα χαπάρκα;


Καταλαβαίνω σας, χάλια μαύρα δόξα σοι ο θεός. Τα ίδια και τα ίδια… Που το κακό στο χειρότερο τούτη η ομάδα, ευτυχώς που εν το φούτσαλ το μπάσκετ και το βόλεϊ φέτος. Ειδικά τζίνο το μπάσκετ, εν απίστευτο το τι κάμει τούτη η ομάδα, 7 παίχτες ούλλοι τζαι ούλλοι τζαι δέρνουν όποια ομάδα βρίσκουν μπροστά τους. Καλά εν τζαι θεωρώ απίθανο σε λίο τζαιρό μερικοί που μας να θέλουν και final four . Τούτο εν δύσκολο για φέτος σε 2 χρόνια εν να πιάμε τζαι παραπάνω πόντους τζαι  εν να το χτυπούμε τζαι τούτο που εν να πάει;

Τούτη την εφτομά εν και ξαφνιάστηκα με το αποτέλεσμα, ήταν επόμενο με τον τρόπο που επαίζαμε. Τι να πείς; Τζίνοι που πιστεύκουν ας βάλουν τον σταυρό τους να δούμε να παν ούλλα καλά. Αν συνεχίσουμε τούτο το φκιολί ούτε πρωτάθλημα στα ππιριλιά εν πιάνουμε. Αμαν ο Άλβες διακόσια μέτρα μπάρα μόνος του τζιαμέ εν εκατάφερε να την σύρει σκεφτείτε να τον βάλουμε να σύρει τον κίττο μες την τρύπα .

Εκάμαν μας με τα χάππια (οι εν εχω καμία σχέση με τον Σχίζα) Και κάθουμαι δαμέ ο γάρος να σκεφτώ να γράψω κανένα αστείο με δομή της προκοπής αλλά έρκετε μου στο νου οι ματσαράγγες του Σκαραποτζίνο. Ρε τούτος εν χειρότερος και που μνημόνιο  (Σάστε τες ράσχιες σας εν το μεταξύ ). Εν και φταίει ο άδρωπος, τόσο ξέρει τόσο παίζει. Εν να μάθει μάππα κοντά μας;  Τζείνος που φταίει εν τζείνος που τον έφερε. Οκ ρε; Έφαες και έσπασες;  Τέλος πάντων να σταματήσω δαμέ διότι υποτίθεται κάμω και ειρωνικά αρθράκια.

Άτε  τωρά πόθεν να ξεκινήσω και πόθεν να σταματήσω; Για το πέναλτι της Σούλλας; Τα γκολ του απόγονου των Ίνκας και των Μάγια; Για το γκολ της Πάχνας; Για την δολοφονία του πουλλάκιου τσίου;  Καλά τούτη την υπόθεση πρέπει να την αναλάβει ο Περδίκης, ενεν δουλειά δική μου. Απλά έγραψα το να πολλείνει το άρθρο. Έπαθα εμμονή εν το μεταξύ με τούτο τραγούδι. Σκατά στον οδηγό του τράκτορ μιας και συνάφερα το.

Να τα πιάμε ούλλα με σειρά;
Πέναλτι της Σούλλας : ΟΡΗΑΚΟ. Εξήγησα τον όρο ορΗακό στο προηγούμενο άρθρο. Είπαμε ορηακό εν τζείνο που μόλις το θωρείς πιάνεις τα όρη και τα άγρια βουνά.  Εκατάντησε αηδία η Μάριο Τζόουνς. Είχα να λαλώ συνέχεια για τον Καραγκούνη τωρά εν να αρκέψω για τούτη αλόπως. Εν γίνετε σιόρ όποτε πέφτει να του διούν πέναλτι.

Δυστυχώς εν τον έχω σε βίντεο , έχω τον σε φωτογραφία μόνο, γιαυτό δείτε και πετε μου αν τούτο το πέναλτι ενεν οριακό. Το γήπεδο ήταν χωράφι και εν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν τόσο χάλια.
jounsf

Εν το μεταξύ έπιασε το αυτί μου μια κουβέντα για τους μαθητές που μπήκαν στο Βαρώσι 9. Εγράψαν άκουσον-άκουσον την εξής κουβέντα «Μπορεί να είναι ομονοιάτικο αλλά θέλουμε και εμείς να πεθάνει όποιος είναι αποελ»
Λίγο σεβασμό ρε κοπέλια .. Ενεν σωστά πράματα τούτα. Να λαλούμε έτσι κουβέντες και να μεν τες εννοούμε.

Πάμε και στον παραγουανό σούπερ στάρ. Πρώτος σκόρερ ο Ατόρνο;;; Το αποέρλ πρώτη επίθεση με Ατόρνο και Μπούτιμιρ στην κορυφή;;; Θέλουν και άλλη απόδειξη ότι γοράζουν παιχνίδια οι λαστιχάριες ; ; Ρε τωρά τούτοι αν δεν γοράζουν παιχνίδκια εγώ να φκώ να κάμω ορειβασία στα ΕVEREST.

Το κόουλ της Αχνας ;
Έμπήκε ούλλη μέσα ρε αελίστες. ΟΥΛΛΗ μέσα. Εσάς σας εύχομαι τα χειρότερα, τολμώ να πω ήμουν φανατικός οπαδός της Άχνας την περασμένη εφτομά. Για την άλλη εν θα με χαλάσει να έρτουν οι τούρτζοι 2 χιλιόμετρα παρακάτω να πιάν και τούτη που έμεινε. Ακούστηκε που μια ψηλή κοπέλα ότι οι Φοίβος ήταν ποτζί στην Άχνα και εδεξιώνετουν που τον Κίκη. Κάτι για κάτι ανταλλακτικά του Land Rover άκουσα, εν τζαι πολλοκαταλάβω να σας πω την αλήθκεια.

 

Εχτές αγωνίζετουν και η Φενέρ με την Αελ και στο γήπεδο εμφανίστηκε ένα μαγικό πανό που τους Vamos bien
Tο ποδόσφαιρο δεν έχει σύνορα.. και δίπλα το σήμα της ΘΥΡΑΣ 9 ..Η πράξη αυτή είναι αξιέπαινη και μπράβο στα παιδιά που δούλεψαν για αυτό. Εβαλαν γυαλιά στα φασιστοκάναλα που μιλούσαν για πολεμικό κλίμα και έψαχναν για σημαίες. Είδαν κασκόλ και σημαίες τουρκοκυπριακές αλλά το πανό 10 μέτρων με το πιο σωστό μήνυμα δεν το ‘’είδε’’ κανένας τους. Οκ ναι ξέρω, είδετε το αλλά εξυπηρετείτε συμφέροντα και εν συμφέρει να το δείξετε.
fener

Αμέσως, όπως ήταν λογικό, ήρταν αντιδράσεις που το λαστιχαρόφορουμ, τούρκοι πάνω τούρκοι κάτω το ένα το άλλο, ξέρετε τα γνωστά, οκ εν θα πω τι εθνικότητα εν ο μπαμπάς σας και τι επαγγέλλεται η μαμάς σας σε ρυθμό seven nations army αλλά εν μπορώ να καταλάβω ποιο εν το κόλλημα σας ;;

Αφού στο  λαστιχαρόφορουμ υπάρχουν και οπαδοί της Φενέρ… ο παρακάτω μάλιστα, πανηγυρίζει και το γκολ της ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.

αποεΡλ +Φενέρ = L.F.E
forum

Πάμε νάκκο στα της ΚΟΠ. Ρε κουτσοκούμνη φέτος εν ξέρεις ποιόν να κουντήσεις πρώτον ρε φίλε. Έχει τσιάνς να το δώκεις και στους 3; Καμιά καλά κρυμμένη προκήρυξη τίποτε;  Εν να δείξει α;

Απου δώκει παραπάνω. Είσαι μεγάλος και τρανός ρε Κούτσο, δες τι φοράς ο τρομερός, μεν ακούεις κανενού. Φάε όσο μπορείς, φάε τζαι πέρκι …κρεπάρεις να γλιτώσουμε που λλόου σου.

Πάντως για την διοίκηση τα νέα που μαθαίνω εν ενθαρρυντικά… Αν και τούτα έπρεπε να γίνουν πριν χρόνια .

Υπομονή μόνο κοπέλια και στήριξη .

Κάτι τελευταίο και κλείνω, μόλις το είδα τωρά στο φατσοβιβλίο και νομίζω είναι ασέβεια να μην το αναφέρω
Προχθές 7/11  ακριβώς πριν 33 χρόνια , η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη κυπριακής ομάδας σε σχέση με την δυναμικότητα του αντιπάλου. Η Βασίλισσα του κυπριακού ποδοσφαίρου  κέρδισε με 4-0 τον τότε κυπελλο-πρωταθλητή Ολλανδίας και μεγάλη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου Άγιαξ.

Τζαι όποιος έχει πρόβλημα με τούτα που γράφω να του χαλάσει το land rover και να αναγκαστεί να πάει στην Αχνα για ανταλλακτικά.

ΥΓ. Υστερόγραφο σήμερα εν έχω .