Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Εκ φύσεως ‘’πισωκίνητοι’’

Εκ φύσεως ‘’πισωκίνητοι’’

chiron
Αλοοο !


Πώς πάμε; Ούλλα καλά;

Εγεννήθηκε  ο Χριστούλλης  ήρτε και το 2013, εσχιόνισε εκάμαμε και μια νίκη στο κύπελλο με την Πάχνα , εχάσαμε και ένα με την κούλλα, γάμησέ τα! Βασικά οκ με την κούλλα εν εφτέαμε τζαι τόσο αρκήσαμε κανένα τέταρτο να πάμε ,αναγκαστικά ήβραμε 11 οπαδούς που ξέρουν νάκκο μάππα και εβάλαμε τους μέσα όσπου να έρτουν οι κανονικοί παίκται.  Λογικά ήταν πρησμένοι που τες γαλοπούλαι  μπύρες ξέρω εγώ όσπου να καταλάβουν τι εγίνετουν εφάμε 2 κομμάθκια .  Ύστερα ήρταν οι κανονικοί παίχτες οκ εσάσαν νάκκο τα πράματα.Εχάσαμε όμως.

Μιας και συνάφερα το, ήντα κακό εν τούτο με τους κυπραίους ρε;  Αμαν εν γιορτές τρών τα ούτσιαλη τους  παντές και εν θα ξαναφαν ποττέ στην ζωή τους. Ρε μα εν τραγική η κατάσταση, μιλούμε για άτομα που παν νοσοκομείο, που το πολύ φαΐ ρε!

Το άλλο στες τηλεοράσεις;  (εν τζαι της μόδας τωρά)  Χιόνισε στην Λευκωσία και στα ημιορεινά (καλά οκ Τρόοδος εν το συζητώ τζιαμέ μπορεί να σχιονίζει τζαι το καλοτζαίρι ) αλλά γαμώ το κέρατο μου σχιόνια στην Λευκωσία;  Ακούω τον άλλο ρε εστοίβασε, ρε έκαμε 20 πόντους σχιόνι  Πάω και εγώ και μετρώ το σχιόνι που έκαμε συνολικά, τζαι  ναι, πράγματι  ήταν 20 πόντους .

Έχω και αποκλειστική φωτογραφία με τα σχιόνι στην πλατεία του χωρκού μου

xeiro0

Διαβάζω και κάτι τίτλους ‘’τσουχτερό το κρύο σε ολόκληρη την Κύπρο’’ η θερμοκρασία αύριο θα πέσει στους 9  βαθμούς Κελσίου ! 9 ρε ;  Τσουχτερό κρύο  ;
Εν να πώ μια ιστορία για να καταλάβετε τί εννοώ τσουχτερό κρύο …

Η ιστορία μου ξεκινά πριν από πολλά χρόνια (πρόπερσι ) όταν ήμουν φοιτητής σε μια χώρα της Ευρώπης . Χριστούγεννα και εγώ είπα να κάμω γιορτές με μια φίλη μου στο σπίτι της με την οικογένεια της .
Η θερμοκρασία ήταν γύρω στους  -15 ( φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες ) τζαι εγώ κανονικά και με τον νόμο ήμουν σπίτι και έπινα τσάι, κάθε πέντε λεπτά . Τέλος πάντων να μεν τα πολυλοώ  άκουσα στα νέα ότι η θερμοκρασία θα έπεφτε στους -26 !!! (μείον 26 )

Ήρτε η μέρα ,-26 εν υποφέρετουν  η αλήθκεια , μια φάση ακούω την μάνα της έθελε να πάμε να φέρουμε κάτι που το μπακάλικο. Εν εμπορούσα να πω οι , θυμούμαι εφόρησα 3 σάκκους 4 ζευκάρκα κλάτσες ,2 παντελόνια, παπούτσια δυστυχώς μόνο ένα ζευκάρι εμπορούσα να φορήσω και εφκήκα στον περίπατο . Στο πεντάλεπτο  άρκεψα και έν ενιωθα καλά , επεράσαμε έξω που μια εκκλησιά και είδα τον Εσταυρωμένο  με τον μανδύα πάνω στον σταυρό ημίγυμνο  , λαλώ της κοπέλλας : καλά ολαν, τούτος εν κρυώνει  ; Μετά εκατάλαβε ότι ελαλούσα μαλακίες που την κρυάδα και αποφάσισε να με πάρει σπίτι  να πιω τσάι τζαι να φέρω τα μίλια μου . Εφκήκα έξω μετά που 3 μέρες για να πιάσω το τραίνο για την επιστροφή.

Τούτο ήταν νάκκο τσουχτερό το κρύο.

Ατε αρκετά ασχολήθηκα μαζί μου  και με τον τζαιρό . Νιώθω νάκκο όπως την Πετρούλλα την μετεωρολόγο.

Πάμε στους επόμενους.
Παίζουμε με τους κάττους τούτην την εφτομά α ;  Κοίτα να δείς τι ανακαλύψαν κάποια λαγωνικά… Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να φάει τέρμα που τούτους που τον τζαιρό που ο Κρίστης άρκεψε να κάμει το Πισσουρκώτικο.

Τελευταία φορά που δέχθηκε τέρμα που την αελ (στο Γσπ) ήταν  στις 8 του Μάη 2005 . Περιττό να σας πώ ότι ενεν ανάγκη να χαλάσουμε και τούτο το ρεκόρ α ! Εν ο καημός μου να δώ παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να γύρω άνετα πίσω που το πεντάλεπτο . Αν γίνει υπόσχομαι να μεν ξαναγράψω Χείρωνα.

Τωρά που θυμήθηκα!!! Επίαν οι πουθενάδες έξω που τα γραφεία της Κοπ προχτές να διαμαρτυρηθούν γιατί εδιαγράψαν τον Κουτσοκούμνη που το αποέρλ . Εν  τζαι είμαι σίουρος ανεν για τζίνο που πήαν έξω που την κοπ ή για την όχι και τόσο καλή παρουσία που είχαν στο παιχνίδι με την Αλκάιντα.

Επάθαν την όμως οι γάδαροι, εσυγχίσαν τα σωματεία και αντί να παν σε τζίνο του αποελ που μοιάζει όπως την τούρτα, επίαν ποτζί στο άλλο στην Έγκωμη . Έτσι ένει , άμαν έχεις 2 σωματεία συγχύζεσε και εν ξέρεις σε ποιόν να πάεις  και για πιο σκοπό.

Αλλά εγώ εν τζαι εν άλλο που με τρώει , θυμάστε που είπε ο θκιός μας ο Κουτσοκούμνης οτι αν βρεθούν ξανά έξω που το σωματείο οπαδοί όποιας δήποτε ομάδας θα τιμωρείτε η ομάδα  σωστά ;; Πολλά σωστά .
Ε τζίνος εξέχασε το!

Πάμε τζαι νάκκο στα δικά μας ;
Ατε. Ακούστηκε για κάποιον Ντομπρασίνοβιτς ;  Τούτος εν έπαιζε μάππα σε μιά ομάδα του Τατζικιστάν ;  Κρατούμε λεφτά να του σπάσουμε το συμβόλαιο; ΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ . Ακόμα θυμούμαι τι έκαμε στην Ομόνοια τούτος !

Προτιμώ να φέρουν πίσω τον Σόιρινγκ , εν το μεταξύ  θυμάτε τον κανένας ; Εγώ όι, ήταν κάποιος ξανθομάλλης  Γερμανός , ούτε ήνταλως γράφετε το όνομα του εν θυμούμαι, γιαυτό αν έκαμα λάθος στην ορθογραφία συγχωρέστε με !  Τωρά που το ξανασκέφτουμαι εν τον θυμούμαι με τυπωμένο το όνομα του στην φανέλα.

Για τους λαστιχάριες είπα ; Είπα αλλά μόλις εξέθαψα μια παλιά φωτογραφία που εν πολλά σπουδαία για να μεν την βάλω!

xeiro

Ορκίζουμαι εν την επείραξα… έγινε στα αλήθκεια
‘’Πορτοκαλί εκ φύσεως ‘’πισωκίνητοι’’

Αυτά που λέτε για τούτη την εφτομά , βασικά μόνο τούτες οι μαλακίες μου ήρταν για τούτην την εφτομά , που την άλλη θα σας εκπλήξω παραπάνω .

Υγ1: Aν φκεί λαστιχάρης να μου πεί ότι ενεν λαστιχάρης τούτος θα βάλω την φάτσα του!

Υγ2: Aν φκεί κανένα ομονοιάτικο να μου πει εμένα εσχιόνισε στο χωρκό  μου και στοίβασε , θα το δεχτώ ΜΟΝΟ αν μου στείλει φωτογραφία με τον χιονάνθρωπο του τζαι σχιάρπα της Ομόνοιας

Υγ3: Εν ευχήθηκα σε κανένα ενεν ; Sorry κοπέλια και κοπέλες , δαμέ ξιάνω τι τρώω ( ευτυχώς εν και το λάπτοπ μου που κρατά αρχείο με το τι τρώω στα μέσα τις εφτομάς , αμαν το πουκουπίσω πέφτουν ποφάγια που το πληκτρολόγιο) .

Που λέτε γρόνους πολλούς αδέρφια μου ότι επιθυμείτε να το έχετε και ελπίζω ο νέος χρόνος σας φέρει ο,τι ζητήσετε .

Για τους λαστιχάριες και λοιπούς εχθρούς , σας εύχομαι ολόψυχα το επόμενο

xeiro-2