Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Κοπιάστε λοιπόν

Κοπιάστε λοιπόν

bee-vs-wasp-1a-1


Με αυτά και με τ’ άλλα, «καταντήσαμε» να κυνηγούμε ένα κύπελο. Συμφωνώ ότι περί κατάντιας πρόκειται. Παρόλα αυτά φίλοι μου, οι τίτλοι είναι που μένουν στην ιστορία. Η βιτρίνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι full και είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τις άλλες ομάδες.

Άρχισα κάπως διαφορετικά, διότι ακούω από την Κυριακή ότι το κύπελο είναι ψιλοαδιάφορος θεσμός  για ομάδες της δικιάς μας εμβέλειας – και πολύ περισσότερο – ότι ο κυπελλούχος αρχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι παίζοντας στον τρίτο προκριματικό και με αντίπαλο ισχυρότερο και συνεπώς «δεν συμφέρει». Συγγνώμη κιόλας, αλλά την τελευταία φορά που πήρα μάτι στο βαθμολογικό πίνακα, είμαστε ακόμα εκτός Ευρώπης.

Για την Ανόρθωση δεν θα πούμε τίποτε. Είναι εμφανής η προσπάθεια τους μέσω των γελοίων ανακοινώσεών τους να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο τους και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα, είναι η σπασμωδική αντίδρασή τους μετά την ήττα στο πρωτάθλημα και ακόμη, ο πανικός που τους έχει κυριεύσει προ του φάσματος του ενδεχόμενου αποκλεισμού από τη Βασίλισσα. Λένε ότι η αξία μιας πρόκρισης είναι ανάλογη με το μέγεθος του αντιπάλου. Δυστυχώς αυτό που βγαίνει μέσα από τη συμπεριφορά σας περί του διαμοιρασμού των εισιτηρίων και τις λοιπές παπάρες δήθεν περί ασφάλειας, είναι ότι είστε μια ομαδούλα της σειράς, η οποία απλώς διακατέχεται από τεράστιο  κόμπλεξ απέναντι στη Βασίλισσα.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να πάρουν την απάντησή τους. Και οι απαντήσεις δίνονται μέσα στο γήπεδο. Κάντε τους να γονατίσουν. Κάντε τους επίδοξους «πρωταθλητές» (που ειρήσθω εν παρόδω δεν έπαιξαν και περισσότερη μπάλα από μας) να προσκυνήσουν την μοναδική Βασίλισσα αυτής της χώρας. Κοπιάστε λοιπόν. Διότι αύριο έχουμε κίνητρο. Αυτή τη φορά δεν θα δείξουμε έλεος, ούτε fair θα είμαστε μαζί σας. Γιατί το fair play το κάνουμε σε αυτούς που το δικαιούνται. Και εσείς, ούτε που ξέρετε την έννοια αυτή.

Κοπιάστε λοιπόν. Κοπιάστε να υποβάλετε τα σέβη σας. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το λαό της. Που δεν καταλαμβαίνει ούτε από εργάσιμες ούτε από ωράρια. Που θέλει το κύπελο και θα το πάρει. Είτε το θέλετε, είτε όχι.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΟ.

Το κεντρί 12/2/13