Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Άλλαξε o Μανωλιός;

Άλλαξε o Μανωλιός;

bee-vs-wasp-1a-1


Αφορμή του τίτλου κάποιες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το μέλος του Δ.Σ. Νικόλα Χριστοδούλου, αναφορικά με την μη ενημέρωση τόσο του ιδίου όσο και άλλων μελών της διοίκησης σχετικά με κάποιες λεπτομέρειες που αφορούσαν τη μεταγραφή Χριστοφή. Προφανώς ο κ. Χριστοδούλου αναφέρεται στα μέλη εκείνα του Δ.Σ. που διαπραγματεύονταν από την αρχή ως το τέλος τη μεταγραφή. Προσωπικά τον κ. Χριστοδούλου δεν τον γνωρίζω, όπως δεν γνωρίζω ούτε τον κ. Μυλωνά. Γνωρίζω όμως ότι ο κ. Μυλωνάς βρισκόταν στη διοίκηση Μιλτιάδη Νεοφύτου, ενώ ο κ. Χριστοδούλου όχι. Με βάση αυτό και χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν, ήδη στα μάτια μου ο κ. Χριστοδούλου είναι καθαρός, αμόλυντος και χωρίς συμμετοχή στα εγκλήματα της διοίκησης Νεοφύτου. Επομένως δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να μην πιστέψω τα λεγόμενά του.

Πάμε όμως στην ουσία. Όταν διαπραγματεύεσαι τη μεταγραφή του μεγαλύτερου σου περιουσιακού στοιχείου, μεσούσης της περιόδου και με την οικονομική σου κατάσταση να είναι χειρότερη από της Ελλάδας, το θεωρώ αδιανόητο να μην ενημερώνεις όλα τα μέλη του Δ.Σ. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ ότι όλα τα μέλη θα πρέπει να είναι παρόντα στις διαπραγματεύσεις, αλλά τουλάχιστον να γνωρίζουν την πορεία, την εξέλιξη και τα κυριότερα σημεία των διαπραγματεύσεων για να μπορούν να εκφέρουν άποψη. Και από τη στιγμή που μιλάμε για διαπραγματεύσεις που κράτησαν πέραν της μιας βδομάδας, αυτή η ενημέρωση ήταν και εφικτή αλλά και επιβαλλόταν να γίνει. Εδώ θα κάνω μια παρένθεση και θα θυμηθώ την περίπτωση Οκκά και πόσο διαφορετικά θα ήταν σήμερα τα δεδομένα αν ο Μιλτής πριν κόψει και ράψει και διακόψει το συμβόλαιο του Οκκά μονομερώς, λάμβανε νομική συμβουλή από δικηγόρο, τον οποίο παρεμπιπτόντως διέθετε και μέσα στο Δ.Σ. τότε ως Γενικό Γραμματέα (σ.σ. δεν ήταν ο σημερινός). Πού θέλω να καταλήξω;  Στο ότι το μοντέλο ενός δικτατορίσκου ή έστω μιας μικρής, μετρημένης στα δάχτυλα του ενός χεριού, ομάδας, η οποία θα διαχειρίζεται όλα τα θέματα του Σωματείου, δοκιμάστηκε και απέτυχε παταγωδώς. Από το παρόν Δ.Σ. ακούσαμε τη λέξη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ πάνω από 20 φορές. Δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Αρκείται η παρούσα διοίκηση, πλην ορισμένων φωτεινών διαλειμμάτων, σε αόριστες ανακοινώσεις που σχεδόν ποτέ δεν απαντούν στα βασικά ερωτήματα του κόσμου σε ορισμένα θέματα.  Κύριοι, αλλάξτε στάση και τρόπο διοίκησης του Σωματείου διότι ο κόσμος έπαθε και έμαθε και αυτή τη φορά δεν θα δοθούν συγχωροχάρτια σε κανένα.

Άμεσα συνδεδεμένο με τα πιο πάνω, είναι το θέμα των κριτηρίων Μαρτίου. Θέλω να πιστεύω ότι η διοίκηση δεν εναπόθεσε όλες τις ελπίδες να περάσουμε τα κριτήρια σε πιθανή μεταγραφή του Χριστοφή. Διότι αν το έκανε θα πρόκειται για άλλο ένα έγκλημα και δείγμα ερασιτεχνισμού. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η καταστατική γενική συνέλευση, πάντα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ίδιας της Διοίκησης, θα γινόταν μέσα Φεβρουαρίου, πράγμα το οποίο δεν έγινε, θεωρώ ότι το Δ.Σ. πρέπει να έχει plan B. Το εύχομαι και το ελπίζω.

Όσον αφορά την παραμονή Χριστοφή, θεωρώ ότι αυτή θα λειτουργήσει υπέρ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ίδιου του παίχτη. Το καλοκαίρι ο Δημήτρης θα έχει περισσότερες προτάσεις από διάφορες ομάδες και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να τον διαπραγματευτεί με περισσότερη άνεση αναφορικά με το ποσό που θα λάβει. Πέραν τούτου  θα τον έχουμε στην ομάδα για άλλους 3 μήνες μέσα στους οποίους θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους όποιους στόχους έχουμε.

Τελειώνοντας, μόνο 2 γραμμές για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Θεωρώ ότι με νίκη κατά 90% κλειδώνουμε τετράδα. Και αυτό ανεξαρτήτως απόφασης του Εφετείου για το ΑΕΛ-Απόλλωνας. Διότι η ΑΕΛ θα χάσει και άλλους πόντους. Οπότε εμείς κάνουμε όπως πάντα το καθήκον μας. Γεμίζουμε το ΓΣΠ, δίνουμε ώθηση στους παίχτες, οικονομικές ανάσες στην ομάδα και βάζουμε το λιθαράκι μας στην επίτευξη των όποιων στόχων μας έχουν απομείνει. ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Το Κεντρί 1/3/2013