Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Θέμα επιβίωσης

Θέμα επιβίωσης

bee-vs-wasp-1a-1


Γίνεται πολύς θόρυβος τις τελευταίες ημέρες από τους λογής αντι-ομονοιάτικους κύκλους ότι τάχατες η μάχη των κριτηρίων είναι τελειωμένη. Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος. Έχουν τρομάξει στην ιδέα η ΟΜΟΝΟΙΑ να κατόρθωνε το ακατόρθωτο, και ενεργοποίησαν τους μηχανισμούς τους για να το αποτρέψουν.

Αντιλαμβάνεστε φίλοι μου τι σημαίνει 1.300.000 σε 8 μόλις ημέρες; Εγώ πάντως όχι.

Οι πληροφορίες που λαμβάνει η στήλη είναι ότι η UEFA θα δώσει την παράταση. Κατανοώ ότι οι οικονομικές εξελίξεις επηρεάζουν άμεσα την εκστρατεία διάσωσης. Το παράπονό μου είναι όμως συγκεκριμένο: Από τους 3500 χιλιάδες που απέκτησαν διαρκείας, μόνο οι δύο χιλιάδες είναι υφιστάμενοι κάτοχοι. Γιατί ρε παιδιά; Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι όσες Τρόικες και να ρθουν, όσα μνημόνια και αν μας επιβάλουν, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κόβεται;

Ναι, έρχονται δύσκολες μέρες. Ο άνθρωπος όμως είναι από τη φύση του αντιδραστικό ον, έχει την τάση σε περιόδους έντασης να αποζητεί διεξόδους και μέσα εκτόνωσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φίλοι μου θα είναι το έξω μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φίλοι μου θα είναι η εκτόνωση μας. Όλα και αν τα στερηθούμε, τον αγώνα του Σαββάτου – να με θυμηθείτε – θα τον επιζητείτε. Και θα τον προσμένετε ολόκληρη τη βδομάδα.

Απευθύνω λοιπόν έκκληση μέσω της στήλης αυτής. Όλοι season! Οι τράπεζες ανοίγουν, οι μισθοί ακόμη δεν έχουν μειωθεί. Και το σημαντικότερο: Η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Περισσότερο από κάθε άλλον αγώνα. Διότι πλέον είναι θέμα επιβίωσης.

Για το ματς με τη Σαλαμίνα θα αρκεστώ μόνο σε τούτο. Με νίκη η ομάδα πλασάρεται τελεσίδικα στην τετράδα. Εκεί όπου δεν την ήθελαν εξαρχής οι άσπονδοι γείτονες, αφού τρέμουν στην ιδέα ότι μόνον εμείς έχουμε τη δυνατότητα να τους θάψουμε τα όνειρα. Αλλά για εκείνους έχουμε καιρό. Προέχουν άλλα. Όλοι στο ΓΣΠ. Δεν κτυπάμε τα season. Ή καλύτερα τα κτυπάμε, και μετά αγοράζουμε και δυο λαχνούς. Για να πάει όλο το ποσό στην ομάδα.

Τελειώνω επανερχόμενος στο θέμα της άμεσης ανάγκης για ανανέωση των διαρκείας. Της τελευταίας ελπίδας για τη σωτηρία. Φαντάζεστε την ζωή σας χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ; Εάν μπορείτε να το κάμετε, τότε μην ανανεώσετε.

ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το τέλος.

Το κεντρί.