Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Για το 1956-57 δεν μας είπατε όμως…

Για το 1956-57 δεν μας είπατε όμως…

exw-dontia


Από την περίοδο 1934-35 όταν και διεξήχθη επίσημα για πρώτη φορά πρωτάθλημα μέχρι και την περίοδο 1952-53, μια χρονιά δηλαδή πριν να ενταχθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στα πρωταθλήματα της κοπ, διεξήχθηκαν 16 ποδοσφαιρικές περιόδοι. Από τις 16 φορές το αποελ τερμάτισε πρώτο τις 9 και κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα. Για αντίπαλους σε κάθε χρονιά είχε να αντιμετωπίσει από 4 μέχρι 7 ομάδες μόνο, συγκεκριμένα τη χρονιά 1937-38 κατέκτησε το πρωτάθλημα παίζοντας όλα και όλα 5(!!!) παιχνίδια.

Που θέλω να καταλήξω; Ότι όχι μόνο έχουν στην τροπαιοθήκη τους (φυσικά δεν το ξέρουμε σίγουρα αυτό γιατί πριν κάτι χρόνια τα έβγαλαν σε δημοπρασία, μήπως για αυτό ζητάτε κι αλλά;;; Δεν σας αρκούν όσα έχετε κλέψε έως τώρα;;;) αυτά τα 9 πρωταθλήματα που κατέκτησαν παίζοντας μεταξύ συγγενών και φίλων και πριν έχουν καν την ΟΜΟΝΟΙΑ αντίπαλο τους αλλά απαιτούν μάλιστα να τους κατακυρωθεί πρωτάθλημα που και αυτοί ξέρουν ότι δεν τους ανήκει. Γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί δημιουργούν τόσο κακό για το τίποτα; Μόνο επειδή ξέρουν ότι ούτε καν το φετινό πρωτάθλημα που θα κατακτήσουν δεν το αξίζουν και παίζουν επικοινωνιακά παιχνιδάκια.

Αυτοί είστε, αυτοί ήσασταν πάντα και αυτοί θα μείνετε… Εμείς φυσικά το γνωρίζουμε καλά, καιρός να το καταλάβουν όλοι όμως… Προς το παρόν τα αρνάκια τους βρήκαν τροφή για να ασχοληθούν…

Δεν μας είπαν όμως, η διαβάθμιση της περιόδου 1956-57 θέλουν να ισχύσει;;;