Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Πού πάεις ρε Αβραάμ να μαρκάρεις τον Χριστοφή έτσι σκέδιον;

Πού πάεις ρε Αβραάμ να μαρκάρεις τον Χριστοφή έτσι σκέδιον;

chiron


Oooo περτίτζιη μου μιτσόστομο που πας κακκάριστώντας; Τούτο πρέπει ναν το ανορθωσιάτικο βέρσιον του νουέβο κάμπο τι ήθελες λαγέ.

Ήνταμπο ρε κοπέλια και κοπέλλες; (Σ)ούλλα καλά;

Έχει πολλή τζαιρό να μπω να γράψω. Εν μου έρκετουν κάτι, ώσπου και έδωκε μου την ιδέα ένας τύπος.Έμπα και γράψε το ίδιο που έγραψες μετά το 4-0 με την Σούλλα. Απλά άλλαξε ημερομηνίες, εν θα καταλάβει κανένας τίποτε, μεν αγχώνεσαι.

Αλλά οκ, εν θα το κάμω. Πάει πολλά.
Έρκουμαι σπίτι μετά που ξενύχτι μπαίνω να διαβάσω κανένα νέο, τι είπαν , τι δεν είπαν, μπαίνω μετά στο youtube να έβρω τα στιγμιότυπα να τα ξαναδώ.
Γράφω “ΟΜΟΝΟΙΑ-ανορθωση 4-0”. Ρε έφκαλε μου 5-6 βίντεο 4-0 και ένα 2-4 (τζείνο ξεχωρίζει όπως την μούγια μες το γάλα, πρέπει ναν η πιο μεγάλη επιτυχία στην ιστορία τους). Το youtube έμεινε να μας συγχύζει τωρά.

Μια εισήγηση ρε κοπέλια. Εσείς που κάμετε upload τα βίντεο βάλετε και ημερομηνίες. Εγύρευκα τα εψεσινά και έφκαλε μου το 4-0 του 2008 του 2009 του 2010 2012 2013 και πάει λέγοντας.

Ρε το 4-0 έγινε ετήσιος θεσμός. Εν όπως την γιορτή του κρασιού πλέον.

Αν τζαι εν πρέπει να σούζω τα πόθκια μου με τούτο το 4-0 διότι ακούστηκε ότι εν να κάμει ένσταση η Ανόρθωθση (ρε σταματάτε να μου στέλνετε ότι γράφω το λάθος εν σωστά που το γράφω!)
Ένσταση ναι καλά ακούσετε. Θυμάστε που σας ελάλουν ότι επέρασε νομοσχέδιο ότι ο Χριστοφή πρέπει να φορεί που δαμέ και δα φοσφωριζέ νούμερα; Ε εν τα φόρε εχτές.

Πού πάεις ρε Αβραάμ να μαρκάρεις τον Χριστοφή έτσι σκέδιον; Εν σου εμάθαν ότι για να τον μαρκάρεις και να τον φτάνεις ότι πρέπει να κάθεσε πάνω σε Α-100;
Για τον άλλο τον αχάπαρο τι να πω; Ο βλέπω στο νότο σκοράρω στο βορρά και  το αντίθετο; Ναι ναι ,τζείνο το κρέας. Έχει που εν τον θέλουν ακόμα; Εν να σας το φακκώ μια ζωή.
Εν κάμνει ο Άλβες.

Αλλά οκ τολμώ να πώ ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην Ανόρθωθση. Διότι εσείς γατάκια δεν καταλάβατε τι προσπαθεί να κάμει η μεγάλη κυρία. Εν μέσω κρίσης σε καιρούς δύσκολους, η ομάδα τους προτιμά να μην βγει Ευρώπη έτσι ώστε να μείνει στη Κύπρο εμποδίζοντας έτσι την εκροή συναλλάγματος σε άλλες χώρες .
Ίσως και να ήταν διαταγή του Νίκου
Έτσι Σούλλα! Άρον την 4αρα σου και περιπάτει.

Να αλλάξουμε και νάκκο θέμα… Πάμε στους ανύπαρκτους.
Δυστυχώς το πρωτάθλημα έπιασε το η χειρότερη ομάδα. Ok παίρνω το πίσω το χειρότερη ομάδα, χειρότερη ομάδα φέτος ήταν η Πάφος. Έπιασε το η αμέσως χειρότερη. Οι λαστιχάριες.

Έτυχε και ήμουν και Λευκωσία πάνω στην χαρά μου που εβάλαμε 4 της Ανόρθωθσης(!) άκουα πουρούες πανηγυρισμούς ξέρω εγώ, εξενέρωσα. Εφκήκα έξω να δω τι παίζει όμως ήταν περίεργα τα χρώματα και τα συνθήματα που ακούγονταν.
Ήταν μια παρέα εσθονών που επανηγυρίζαν το πρωτάθλημα της Φλόρας Ταλίν.
Η Φλόρα Ταλίν στην Εσθονία. Οι φλώροι και in στη Μπανανία.

Ρε μα να μεν το πανηγυρίσετε; Κατάντια α;

0 ευκαιρίες με την Κούλλα α;
11 000 για την φιέστα α;
11 000 αγάλματα.
Ο 47-1 επαρέτησε να τζιηλιέτε χαμέ;
Επαρέτησε να ντριπλάρει ο Ντα Σίλβα; Σανναν και έκαμε σας τα ούλλα τούτος;

Χαρακτηριστικό είναι τζαι το τιτίβισμα του Πάρντο μετά το παιχνίδι
“Σε είδα, φορούσες το 4 κρατούσες την μπάλα, σχιούτταρες και μετά σιωπή. Σε ψάχνω. Ούκο Πάρτον”

Τζαί τούτα ούλλα την ώρα που ο πρόεδρος της δημοκρατίας μας, ενώ όλων μας η έννοια είναι το ποδόσφαιρο, μάσχιετε σχεδόν μόνος του να σώσει την χώρα (την Γερμανία).
Άτε. Έγινε και το κούρεμα.

Εμπήκε το νερό στο (κ)αυλάκι.

Αυτά για σήμερα φίλοι τζαι φίλες. Ραντεβού ξανά όταν θα ξανά συναντηθούμε

Υγ1: Πραγματικά κρίμα τούτη η ομάδα να μεν πανηγυρίσει τίτλο φέτος…
Υγ2: Φήμες λένε ότι το αποερλ ζήτησε και το πρωτάθλημα β κατηγορίας 57-58
Υγ3 : Mπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι
Υγ4: ΤΟΝΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.