Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Κάντε τους τη ζωή κόλαση

Κάντε τους τη ζωή κόλαση

bee-vs-wasp-1a-1


Όπως αντιληφθήκαμε όλοι η γνωστή φατρία που ελέγχει το Κυπριακό ποδόσφαιρο έκανε τα πάντα για να παίζεται η Ευρώπη την τελευταία αγωνιστική. Ας είναι. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια. Αλλά επειδή κουράστηκα όπως και σεις να λέμε τα ίδια και τα ίδια θα είμαι σύντομος.

Έχουμε και λέμε:

  1. Θέμα Φρέντυ τέλος. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ παίζουν όσοι θέλουν και μπορούν. Με το ζόρι κανένας. Όσο περισσότερο ασχολούμαστε, τόση περισσότερη αξία του δίνουμε.

  1. Το ΓΣΠ το Σάββατο θα πρέπει να είναι φίσκα. Και πρέπει να είναι από τις 4. Γιατί; Διότι με το που θα μπει ο οποιοσδήποτε στο υπόγειο του ΓΣΠ θα πρέπει να χάσει τουλάχιστον 5 χρόνια από τη ζωή του από τον φόβο.

  1. Τις προθέσεις μας τις κάνουμε σαφείς από το ζέσταμα τόσο στους αντιπάλους όσο και στα κοράκια. Θέλετε αυτό να γίνει μέσω κρεμμάσματος πάνω από τη φυσούνα κατά την είσοδο για προθέρμανση; Ας γίνει. Θέλετε αυτό να γίνει μέσω κροτίδων που θα μετατρέψουν το γήπεδο σε Ιρακ; Ας γίνει. Θέλετε αυτό να γίνει με συνεχή γιουχαΐσματα από 15.000 κόσμο; Ακόμα καλύτερα.

  1. Σε όλα τα πιο πάνω συμμετέχουμε ΟΛΟΙ. Από την ώρα που θα πατήσουμε γήπεδο μέχρι την ώρα που θα στεγνώσουν τα δάκρυα μας από τη χαρά της νίκης.

  1. Με την ΑΕΚ δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς έτυχε να παίζουν σε ένα παιχνίδι με την ΟΜΟΝΟΙΑ στο οποίο κρίνεται το μέλλον και η ιστορία της αγάπης μας. Απολογούμαστε εκ των προτέρων γι’ αυτά που θα βιώσουν, γι’ αυτά που θα συναντήσουν. Αν πιστεύουν μετά το Σάββατο ότι δεν αντέχουν επανάληψη των όσων θα ζήσουν ας ζητήσουν να παίζουν για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

  1. Προειδοποιούμε από τώρα όποιον έχει είτε στο πίσω μέρος του μυαλού του, είτε στο μπροστά οτιδήποτε μπορεί να μας αφήσει εκτός Ευρώπης: Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος έκανε πάμπολλες θυσίες, έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε για να σώσει αυτή την ιδέα. Το λιγότερο που θέλει είναι να πανηγυρίσει έξοδο στην Ευρώπη. Μπορεί το Σάββατο εκ πρώτης όψεως να μην το αντιληφθείτε, αλλά θα είμαστε όλοι με το ένα πόδι στην κερκίδα και με το άλλο μέσα στο γήπεδο. Μην σας ξεγελά η απόσταση όπως θα την βλέπετε. Αν μας πειράξετε, δεν θα προλάβετε να καταλάβετε πότε τη διανύσαμε. Σταθείτε στο ύψος σας για να μην εκπλαγείτε. Είμαστε ένα κλικ πριν από την έκρηξη. Φορτώνουμε εδώ και χρόνια. Δυστυχώς δεν χωράει άλλο. Μην γίνετε αυτοί που θα πατήσουν τον πυροκροτητή. Είμαστε κάθετοι σε αυτό για να μην βρεθείτε εσείς οριζόντιοι.

  1. Στέφανος Χατζηστεφάνου – Τσίρειο στάδιο – 1992-93


ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Το Κεντρί 17/05/2013