Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Χείρων, η επιστροφή

Χείρων, η επιστροφή

chiron


Αγαπητό μου ημερολόγιο. Η μέρα είναι Τρίτη 23 του Ιούλη.

Σου γράφω μετά από μεγάλη απουσία αρκετών μηνών, σήμερα  επιστρέφω πιο δυνατός, ηλιοκαμένος και πιο γενικά καμένος.
Ναι καλά εκαταλάβετε, εγώ είμαι, γνώριμη η φωνή που ακούτε. Είμαι ο Μακάριος.

Ήντα χαπάρκα κοπέλια και κοπέλες;
Ήσαστεν έτοιμοι να θυμηθούμε καλές παλιές εποχές;
Ναι; Εγώ οι, εν να ασχοληθώ με τα φετινά μόνο.

Έφκαλε και ανακοίνωση η Κοπ ότι εν να αλλάξει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, αλλά τι σημασία έχει;  Αφού εν να το αλλάξουν πάλε ανά πάσα στιγμή!
Άρα ποιος σας γ@#ί. Ε μαστόροι οι να κόψετε τίποτε α, εν το πρώτο μου άρθρο για φέτος! Δείξετε νάκκο επιείκιαν,  ο μόνος που δικαιούται να κόφκει εν ο Μορέιρα!

Πάμε στα των απέναντι.
Ο Σέρτζιο ξέρει, ξέρω και εγώ όμως ότι άμαν μπεί σε βαρέλι, φκάλει φουσκαλούες…  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Ένα πουλλάκι εσφύρισε μου ότι τρίφκει πιπέρκα ο Σέρτζιο, περισσότερες πληροφορίες λίαν συντόμως…

Έκατσα να τους δω προχτές με τον Πάοκ. Να πω την αλήθκεια άρεσε μου η ομάδα τους, έστησε τους αρκετά καλή ομάδα ο Σέργιος… Μπορώ να πω ότι το αποέρλ  εν να το πιάσει  περπατητό φέτος, ενθουσιάσαν με ο τρόπος παιχνιθκιού τους, ειδικά τζίνος ο ψηλός με την φράντζα, Φραντζέσκο Σχιέρινχαμ. Ο τρόπος που πασάρει και κρατά την μπάλα κάτω που το καλάθι εν απίστευτος. Μπορώ να τον συγκρίνω με τον Μάικ Μπατίστ.
Με τόσους ψηλούς λείπει τους ένας  σχιούττινγκ γκαρτ στην θέση 2 τζαι γίνουνται αυτόματα το νούμερο 1 φαβορί για το πρωτάθλημα στο μπάσκετ. Αλλά οκ, σχιούττινγκ γκάρτ εν να φέρει ο Φοίβος που έχει σχέση με το σχιούττινγκ.
Μπορεί να τους κοντράρει νάκκο ο Κεραυνός μόνο.

Πέρα του αστείου. Μόνο το αποέλ εμπορούσε να χάσει που ελληνική ομάδα, τζαί συγκεκριμένα που τον Πάοκ. Αλλά οκ εν ναν στα πλαίσια επανένωσης του νησιού με την μήτηρ Ελλάς.

Εφκήκε και ο Ντονατέλλο  να κάμει ανάλυση του  παιχνιθκιού με τον ΠάοΚ

Θέλεις και ανάλυση ρε Μικαέλλο για να εξηγήσεις πως χάνεις από μια ομάδα που έχει στον άξονα Τζιόλη – Κατσουράνη τζαι και Ζήκο αν δεν κάμω λάθος. Α όι επαρέτησε τούτος.
Γιατί εν μας έκαμες και ανάλυση  για τες ήττες που κάτι μπυραρίες της Γερμανίας και τις Τσεχίας ;

Α κατίσχιη μας, μόλις έδερε το αποέρλ την Δόξα σε φιλικό 2-1.

Πρωτοσέλιδα αύριο:
“Χασικοεφημερίδα” :  Ο Σέρτζιο έκρυψε τα χαρτιά του ενόψει Μάριμπορ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τραβάει.
“Πέταλο” :  Πετάει η ομάδα. Πλώρη για ομίλους.
“Πέναρτυ τζαι γκολ” : Καλύτερο το φετινό αποέλ.
“Αλήθκεια” : Σκάνδαλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε δάνειο
“Αβρααμίδης ρέντιο” : Πανέτοιμο το αποέρλ πληρότητα σε όλες τις γραμμές.

Ατε τζαι κανεί!
Άσχετο, ξέρει κανένας που εν ο Ιβάν;

Να ασχοληθώ τζαι νάκκο με την Σούλλα… Ο Κάκος προσπαθεί να μας δείξει πώς μπορείς σε 3 μήνες να διαλύσεις μια ομάδα τζαι να την ρίψεις αγροτικό. Θώρε ρε Μιρτή να μαθαίνεις !!!

Εξεκίνησε με 1,5 εκατομμύριο μπάτζετ και φέρνει παίχτες βίρρα, με έτσι πρόχειρους υπολογισμούς που κάμω πρέπει ναν κοντά στα 15 μύρια τωρά.
Αρκέψαν γλήορα τους δίσκους όμως τούτοι.

Ναι εκάμαν μια νίκη απέναντι σε κάποια Γκέφλε, καλή ομάδα η συγκεκριμένη τζαι  απίστευτοι οι παίχτες της, ούτε κοντρόλ με σταματημένη την μάππα εν ξορτώνουν να κάμουν. Αλόπως προπονήσεις κάμνουν μόνο για την παρέλαση, οι γραμμές τους εν ευθείες, είτε τρων γκολ είτε κάμουν επίθεση ή άμυνα 3 γραμμές ευθείες…. λείπει τους μόνο η σημαία.
Κάτι σαν την φιλαρμονική της αστυνομίας να πούμε ή της Εδόν Περβολιών άτε να είμαι ον τόπικ.

Μιας και είπα αστυνομία θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την σύλληψη του μοναδικού ταραχοποιού- εγκληματία που υπήρχε στην Κύπρο.

Ο συγκεκριμένος εκαταζητήτουν που την ιντερπόλ CIA FBI KGB FSB DVD VCR τζαι CD WRITER τζαι πάει λέγοντας. Άναψε φωτοβολίδα. Σωστά συνελήφθην, μια θανατική ποινή όμως θα ήταν σωστότερη. Άκου να ανάψει φωτοβολίδα! Ο γάρος!Δηλαδή τι εσκέφτετουν την ώρα που άναβε την φωτοβολίδα;

Να υποθέσω ότι να ανάψεις φωτοβολίδα εν πιο σοβαρό αδίκημα που να ανατινάσεις ένα στρατόπεδο ίσια πάνω, που το ατύχημα του  Ήλιος, τους S-300, το κούρεμα του Νίκου, τις τράπεζες που εκλέψαν του κόσμου μερικά εκατομμύρια, τζαι το χρηματιστήριο; Ατε εν θα πω για τις ροζ βίζες που έκαμε ο αρφός του παρπέρη διότι εν να θεωρηθώ αντι-Νικοϊκός τζαι εν θέλω να στιγματιστώ.

Αν παρατηρήσετε στο φατσοβιβλίο υπάρχει μια σελίδα “αστυνομία Κύπρου”με 5000 μέλη.
Αλήθκεια πως γίνεται να έχει τόσους πολλούς φίλους η αστυνομία;
Δηλαδή πως γίνετε να είσαι φίλος με την αστυνομία; Τι τους λαλείς ; Πάμε να συλλάβουμε ένα οπαδό στο αεροδρόμιο επειδή άναψε φωτοβολίδες στο γήπεδο τζαι να γίνουμε φίλοι ;
Οξά λαλείς πάμε να κόψουμε λαπόρτα σε 17αρηες που πίνουν μπύρες σε πάρτυ;

Οι 5 χιλιάδες φίλοι μάλλον εν τζίνοι που την εγλιππάραν που τα πάρα πάνω σκάνδαλα λογικά.

Μιας και ασχολούμαι με την αστυνομία, θέλω επί ευκαιρίας να ευχηθώ καλή επιτυχία στην αγαπημένη μου ομάδα μου της Σλοβενίας, Μάριμπορ.

Είμαι μαζί σας αδέρφια.

ΤΖΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Γ.Σ.Π
ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ