Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Το κεντρί: Δεν μασάμε

Το κεντρί: Δεν μασάμε

bee-vs-wasp-1a-1


Βρε βρε καλώς τα παιδιά. Συνεπέστατοι. 3 μέρες πριν από κρίσιμο αγώνα. Όπως πάντα. Απ’ ότι καταλάβαμε όλοι, φρόντισαν φέτος να μας δείξουν τις προθέσεις τους από πολύ γρήγορα. Τουλάχιστον κάποτε περίμεναν να παίξουμε και κανένα παιχνίδι. 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων μετά από παραπομπή σε φιλικό. Είναι πλέον ολοφάνερο. Κάθουνται 5-6 ψυχίατροι με τα σαΐνια της ΚΟΠ μέσα σε ένα δωμάτιο και σχεδιάζουν πειράματα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια το πείραμα είναι το εξής: Πολεμούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ για το κάθε τι και περιμένουμε να δούμε πότε σαν εν γεμάτο το ΓΣΠ εννα σηκωστεί έτσι αυτούσιο με τον κόσμο πας τες κερκίδες, με τες κερκίδες, τες μπάρρες και με τον Φοίβο Κωνσταντινίδη να έρτουν κατά την Έγκωμη επίσκεψη.

Εν πάση περιπτώσει, συνεχίζουμε. Παρασκηνιακά ξέρουμε ότι είμαστε ανύπαρκτοι. Ούτε η φυγάδευση Τράττου, ούτε οι ανακοινώσεις, ούτε η συνεργασία με την Αστυνομία βοήθησε. Προς Θεού, σε καμιά περίπτωση δεν επικροτούμε τη βία. Αλλά κύριοι του Δ.Σ. με το συμπάθιο τζοιμάστε. Εμείς είμαστε fair, είμαστε διαφορετικοί, εμείς αγαπούμε το άθλημα. Ξυπνάτε! Αυτό στο οποίο συμμετέχουμε δεν είναι άθλημα. Είναι πόλεμος και προσπάθεια διάλυσης της ομάδας μας. Κάθε χρόνο η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά εμείς πιστεύουμε ότι ως εδώ ήταν. Φυσικά τώρα που το σκέφτομαι 3 σερί σεζόν αγοράζετε παίχτη τον Ιούνη και γυρεύετε να τον διώξετε πριν το τέλος Αυγούστου. Αλλάξαμε και την παροιμία. Το «δις εξαμαρτείν» εκάμαμεν το «τρις εξαμαρτείν». Κύριοι, πάρτε μέτρα εχτές. Τέλος η πολιτική του καλού παιδιού. Βγείτε στην αντεπίθεση. Και όταν λέω αντεπίθεση δεν εννοώ νερόβραστες δηλώσεις και ανακοινώσεις. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε τρόπους αντίδρασης κλείστε μια μέρα την κρατική έκθεση (εξανακάμετε το για άλλο λόγο αν θυμάστε) και καλέστε τον κόσμο να έρθει με ιδέες. Πιστέψετε με θα εκδώσουμε βιβλίο.

Προς το παρόν το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να κινήσετε γη και ουρανό είτε για να γίνει η ποινή εξαγοράσιμη και για τα 2 παιχνίδια, είτε μέσω της έφεσης να αλλάξει η απόφαση της δικαστικής. Διότι φιλικό ήταν και το Ανόρθωση-Απόλλων και δεν τιμωρήθηκε κανείς. Εκτός και αν η ζωή και η σωματική ακεραιότητα ενός απλού οπαδού έχει μικρότερη αξία από αυτήν ενός διαιτητή. Για να μην θυμηθώ την απόπειρα δολοφονίας μέσω καψίματος 2 οπαδών μας πέρσι από οπαδούς του Αποελ που πάλι κανείς δε συγκινήθηκε. Όπως τα κακομαθημένα του Αποελ άλλαξαν πέρσι μεσούσης της περιόδου τους κανονισμούς για να μην τιμωρηθούν απαιτούμε το ίδιο να γίνει και με μας. Δεν με ενδιαφέρει τι μέσα θα χρησιμοποιήσετε και τι επιχειρήματα θα προβάλετε. Βρείτε τρόπο και διορθώστε την κατάσταση. Το ξαναείπαμε από αυτήν εδώ τη στήλη και στο παρελθόν. Ο κόσμος φορτώνει επικίνδυνα. Κοντεύει η μέρα που οι 2-3 “αλήτες” θα γίνουν 2-3 χιλιάδες. Δεν είμαστε υπέρ της βίας αλλά δεν μπορείς να ελέγξεις ένα αυθόρμητο ξέσπασμα μιας τόσο μεγάλης μάζας. Προλάβετέ το. Δώστε στην ΚΟΠ να καταλάβει ότι αυτή η πολιτική θα γυρίσει εναντίον της μπούμερανγκ.

Παράλληλα καλούμε τον κόσμο να παραμείνει ενωμένος και συσπειρωμένος. Όσο μας χτυπάνε τόσο δυναμώνουμε. Είπαμε ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.

Τέλος αυτές τις 2 μέρες κάντε τα πάντα για να παραμείνουν οι παίχτες ήρεμοι και ανεπηρέαστοι. Αυτός είναι ο στόχος τους και δεν πρέπει να τον πετύχουν. Όλοι μαζί να τους δείξουμε πως ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Το Κεντρί 29/08/2013