Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Θα ήταν πιο απλά τα πράγματα εάν μιλούσατε…

Θα ήταν πιο απλά τα πράγματα εάν μιλούσατε…

exw-dontia


Άκουσα με μεγάλη προσοχή τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ραδιόφωνο. Δεν αμφισβητώ πως η κατάσταση με την αγωγή από την RCB είναι ελεγχόμενη, όμως ο κος Μυλωνάς είπε δυο πράγματα που με προβλημάτισαν.

Το πρώτο, είπε πως γνώριζαν για την αγωγή της Ρωσικής Τράπεζας και ότι το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ, υπολογίζεται στα 14,5 εκατομμύρια του χρέους της ομάδας. Το δεύτερο που ήταν αρκετά έντονος, είναι γιατί η “Αλήθεια” επέλεξε να το δημοσιοποιήσει τώρα.

Όσον αφορά το πρώτο, γιατί δεν βγήκατε πρόεδρε να μιλήσετε ανοικτά και να πείτε συμβαίνει “το και το” και η ευθύνη είναι στον πρώην πρόεδρο και ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη; Άλλωστε το δίκιο είναι με το μέρος σας. Αν το δημοσίευε η ίδια η ομάδα μας, και εξηγούσε στον κόσμο τι έγινε, καμία “Αλήθεια” δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα.

Πολλές φορές η εσωστρέφεια κάνει κακό. Καταλαβαίνω ότι είναι λεπτά τα θέματα και σοβαρά. Δεν θα ήταν καλύτερο όμως να εξηγεί η ίδια η ΟΜΟΝΟΙΑ την θέση της στα μέλη της, παρά να περιμένει μέχρι κάποιος να μιλήσει και να τα παρουσιάσει όπως αυτός θέλει;