Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Σεβασμός ή αποχή!

Σεβασμός ή αποχή!

bee-vs-wasp-1a-1


Ήρθανε λέει τα Κούκλια να μας κάνουν πρόβλημα για τα εισιτήρια. Ποιος; Μια ΑΕΚ Κουκλιών! Πρόβλημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ! Αν είναι ποτέ δυνατόν. Αντί να έρθουν γονατιστοί, να προσφέρουν στην Βασίλισσα την κεντρική κερκίδα και να μας γλύψουν και τα τέτοια, αποφάσισαν να παίξουν με τη νοημοσύνη μας. Μπράβο στη Διοίκηση που δεν πήρε εισιτήρια για προπώληση.

Το θέμα όμως φίλοι μου είναι βαθύτερο. Πίσω από τη συμπεριφορά της νεοφώτιστης ομάδας, φωλεύει μια νοοτροπία, η οποία επιβάλλεται να αλλάξει πάραυτα. Και η οποία δεν εξαντλείται μόνο στο θέμα των εισιτηρίων. Αναφέρομαι ασφαλώς στο θέμα του σεβασμού έναντι στο μεγαλύτερο Σωματείο της χώρας.

Δεν είναι μυστικό, ότι το σύνολο των ομάδων περιμένουν πώς και πώς τα παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ για να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους. Είναι περαιτέρω γνωστό, ότι ενώ σε άλλα ματς – οι ίδιες αυτές ομάδες – χαμηλώνουν την τιμή του εισιτηρίου τους, όταν άξαφνα θα αγωνιστούν με την ΟΜΟΝΟΙΑ, αμέσως αυτή επιστρέφει στα ύψη της.

Δεν είναι επίσης μυστικό ότι ο σεβασμός που τυγχάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ από τα ανώτατα στρώματα της Ομοσπονδίας είναι πενιχρός. Οπωσδήποτε δυσανάλογος του ονομάτος, του εκτοπίσματος και της ιστορίας αυτής της ομάδας. Παραδείγματα άπειρα και σε εβδομαδιαία βάση. Από τους ορισμούς των Διαιτητών, στις αποφάσεις της Δικαστικής, τις τροποποποιήσεις των Πειθαρχικών Κανονισμών και ούτω καθ’ εξής. Απλά σκεφθείτε αν την κίτρινη του Εφραίμ, θα την έδειχνε ποτέ διαιτητής στον αρχηγό του Αποέλ για παρόμοιο μαρκάρισμα και τότε αναλογιστείτε και τούτο:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τυγχάνει σεβασμού. Αυτό πρέπει να αποτελέσει έναν από τους πρώτιστους στόχους του νέου Συμβουλίου, όποιο και αν είναι αυτό. Επιβάλλεται να βρεθούν οι τρόποι και οι στρατηγικές ούτως ώστε να αρχίσουν να μας συμπεριφέρονται όλοι σαν ΟΜΟΝΟΙΑ. Και όχι σαν μια ομαδούλα της σειράς. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κύριοι, είναι το Α και το Ω του προϊόντος σας. Οι φίλαθλοί της, ο αιμοδότης του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αρχίστε να συμπεριφέρεστε αλλιώς, μην σας πάρει και σας σηκώσει.

Αν όχι, έχουμε εμείς τους τρόπους να σας αναγκάσουμε να το πράξετε. Για αρχή: Καλή η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά προτιμότερο να ακολουθήσουν και τα οργανωμένα σύνολα. ΑΠΟΧΗ από τα Κούκλια. Ούτε ένα ευρώ σε αυτούς που παίζουν με τη νοημοσύνη του πράσινου λαού. Πέντε ευρώ εισφορά σε όλα τα φαν κλαμπς και πράσινα οικήματα. Η ομάδα θα παίξει και για μας. Και μην μου πείτε ότι αφήνουμε τους παίχτες χωρίς τον 12ο. Διότι αν κάποιος (και για αυτό θέλουμε τον Ράινερ στην ομάδα) εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές ότι συνειδητά ο κόσμος απέχει, ότι συνειδητά δεν δίνει τα χρήματά του στους κλέφτες αλλά στην ίδια την ομάδα, αυτοί θα παίξουν με ακόμα περισσότερο πάθος.

Αποχή λοιπόν. Μέχρι να μάθουν να σέβονται τη Βασίλισσα και τον λαό της.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Το κεντρί.