Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Όταν η ΚΟΠ δεν τηράει τα προσχήματα

Όταν η ΚΟΠ δεν τηράει τα προσχήματα

 


sniper

Τελειώνει το ματσάκι, πάω στο σπίτι μου εκνευρισμένος από το γεγονός πως ένα αντίπαλο που είχα κανονικότατα, τον άφησα να μου πάρει βαθμό. Όσο κακός και αν ήταν ο Σκαπούλλης, που ήταν προκλητικότατος, επιμένω πως θα μπορούσα να πίεζα λίγο περισσότερο, να κρατούσα λίγο περισσότερο μπάλα, να έβαζα το δεύτερο και να έλεγα από μέσα μου και φωνακτά “ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΩΛΟΔΑΣΟΣ”.

Έρχομαι που λέτε σπίτι. Βάζω να δω στιγμιότυπα. Εκνευρίζομαι ξανά που δέχτηκα τέτοιο γκολ. Και ενώ “ποσκολιούμαι” μες το Internet, έρχεται μπροστά μου ένα βίντεο με τα στιγμιότυπα του ψεσινού αγώνα, του χρήστη CFA1934, δηλαδή της ΚΟΠ. Το πόσο χαλάστηκα από αυτό το βίντεο, δεν περιγράφεται. Σχεδόν το ίδιο με όσο με χάλασε το γεγονός πως έχασα βαθμούς.

Τι είδα λοιπόν σε αυτό:

1) Κάτι σουτ της Άχνας από το γάμο του Καραγκιόζη που κατέληξαν στο δίπλα χωριό.

2) Κάτι κεφαλιές της Άχνας που λίγο έλειψε να καταλήξουν άουτ.

 

Τι δεν είδα σε αυτό:

1) Την φάση που ο Λέο από το 1 μέτρο δεν μπορεί να σπρώξει τη μπάλα μέσα.

2) Το τετ α τετ του Ασίς στο 89.

3) Το πέναλτι που ζήτησε και εδικαιούτο η ΟΜΟΝΟΙΑ(!!!)

4) Τις δύο κόκκινες που ζήτησε και εδικαιούτο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

 

Αυτό το βίντεο είναι πιθανόν σε λίγο να αρχίσει να κάνει το γύρο των διάφορων ιστοσελίδων μιας και δημοσιεύθηκε από την ΚΟΠ. Ο Αποελίστας, ο Αελίστας, ο Ανορθωσιάτης, ο Απολλωνίστας, δεν θα δουν τα στιγμιότυπα από το omonoianews.com, ούτε από την τηλεόραση θα τα δουν, αυτή για πολλούς έχει ήδη καταργηθεί. Αυτοί μετά θα έρθουν να σου πουν “καλά τι φωνάζουν αυτοί; Έπαιζεν τους μάππα η Άχνα, που έφαγε και κόκκινη!”. Δεν ζητώ να μην τους φύγει φάση, φυσιολογικό είναι να μην μπουν στα στιγμιότυπα όλα όσα περίμενα εδώ να δω. Όταν η ίδια η ΚΟΠ όμως, δεν μπορεί να τηρήσει τα προσχήματα, σε σημείο που κάποιος μπορεί να ισχυριστεί πως κάνει και προπαγάνδα εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που πάμε; Μόνο εγώ βλέπω έτσι τα πράγματα; Είμαι υπερβολικός; Δείτε τα βίντεο και κρίνεται μόνοι σας:

Τα στιγμιότυπα της Cytavision:


szólj hozzá: Eth-Omo-Stigmiotypa-Xrisanthou

Τα στιγμιότυπα της ΚΟΠ: