Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Oopa ΚΟΠ style!

Oopa ΚΟΠ style!

sniper


Κουτσοκούμνη, σ’ αρέσει αγαπούλλα; Σ’ αρέσει το θεατράκι που παρακολουθούμε; Σ’ αρέσει που βουίζει ο τόπος ότι απειλήθηκαν οι ζωές των μελών του συμβουλίου της Σαλαμίνας επειδή τόλμησαν (άκουσον άκουσον) να κάνουν έφεση, επειδή ο Ρούι Μιγκέλ έπαιξε παράνομα, ο Μισός έκανε κωλοτούμπα και η δικαστική πήρε μια απόφαση για την οποία την κράζει ο όλος ο πλανήτης; Σ’ αρέσει που ο Τσαγγάρης, ο κορυφαίος διαιτητής όπως μας είπατε πέρσι, έκανε δυο εγκληματικές διαιτησίες φέτος και ακόμα ορίζεται(ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ Σούπερ Καπ, Σαλαμίνα-Αποέλ); Σ’ αρέσει που όλη η Κύπρος σου βρίζει την οικογένεια εν χορώ και σε θεωρεί πρώτο υπεύθυνο για αυτά που βλέπουμε; Γιατί εκεί έφτασε αγαπούλα, εκεί έφτασες, τόσο χαμηλά και είμαι σίγουρος πως ούτε τα λεφτά από τις ουκρανικές (you knowwww)  δεν είναι παρηγοριά όταν ακούς για εκείνην (you know again).

Ξέρεις γιατί απευθύνομαι σε σένα Κωστάκη; Γιατί εσύ, όταν έκανες τα δικά σου, άνοιξες τις πόρτες. Τώρα έχει μπει στο κυπριακό ποδόσφαιρο “όλος ο καλός ο κόσμος”. Σε σημείο που ο Μισός σου λέει την Παρασκευή θα ψηφίσω Σαλαμίνα και μέχρι το Σάββατο ψηφίζει ΑΕΛ. Σε σημείο που ένας δικός σου άνθρωπος, έλεγε από μέρες πως η ΑΕΛ δεν χάνει, ενώ με βάση της προθέσεις των δικαστών δεν κέρδιζε με τίποτα. Σε σημείο που η ΚΟΠ είναι πλέον ο πιο αναξιόπιστος οργανισμός στη νησί μας.

Θα μου πεις τώρα σε νοιάζει; Σιγά μωρέ, το παραδάκι να πέφτει. Είτε σε ασφαλιστικές από ουκρανικές εταιρείες, είτε σε ξενοδοχεία από ευρωπαϊκές ομοσπονδίες (ναι και για αυτά ξέρω), είτε σε κανένα στοιχηματάκι…Εδώ το κυπριακό ποδόσφαιρο βυθίζεται και οι φήμες μιλάνε γραμμάτιο 5 μύρια. Ε δεν γ@μιέτ@ι το κυπριακό ποδόσφαιρο..το παραδάκι να τρέχει…