Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Αυτοί χάνουν Τζίμη, το μέλλον σου προδιαγράφεται λαμπρό!

Αυτοί χάνουν Τζίμη, το μέλλον σου προδιαγράφεται λαμπρό!

sniperΠανηγυρίζουμε όλοι που έμεινε ο Δημήτρης Χριστοφή στην ομάδα. Λογικό είναι, μιλάμε για ένα υπερόπλο, ένα παικταρά που διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Ο Δημήτρης ήταν μπροστάρης της προσπάθειας εώς τώρα και όλοι ευχόμαστε να παραμείνει τέτοιος. Είναι σημαντικό όμως, το τι περνάει και από το μυαλό του ιδίου αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να μην θεωρήσει πως έχασε την ευκαιρία του ες και είναι η μοναδική. Ο Χριστοφή πρέπει να προστατευτεί από όλους μας.


Η ταπεινή μου άποψη, είναι πως σε καμιά περίπτωση ο Δημήτρης δεν πρέπει να σκεφτεί πως αυτό ήταν και έχασε την ευκαιρία του να  παίξει εκτός Κύπρου. Απέρριψε μια ευκαιρία, γιατί θεώρησε πως δεν τον γέμιζε. Συμπεριφέρθηκε σαν ένας παίκτης που αντιλαμβάνεται πως οι εμφανίσεις του άνοιξαν πόρτες και δεν θα πάει έξω, απλά για να πει πως πήγε. Η Ροστόφ έχασε από τις εξελίξεις, όχι ο Χριστοφή. Και πρόβλεψη μου είναι πως το καλοκαίρι θα επανέλθουν οι Ρώσοι, αλλά θα είναι αργά!

Στο κάτω κάτω, ναι είναι μεγάλο το δελεάρ του εξωτερικού και κάποια στιγμή, θα ενδώσει και θα το προσπαθήσει. Την ίδια στιγμή όμως δεν έμεινε σε καμιά μικρή ομάδα, αλλά στην μεγαλύτερη του νησιού του. Και αντιλαμβάνεται πως αν την οδηγήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου, αν την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της, οι πόρτες θα πολλαπλασιαστούν.