Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS “Σας πηδάμε ή χρεοκοπία”

“Σας πηδάμε ή χρεοκοπία”

sniper


Συγχωρέστε με που θα ασχοληθώ και πάλι με θέμα άσχετο με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Απλά κι εγώ όπως όλοι σας είμαι σίγουρος, αγωνιώ από τη μια για το μέλλον της Κύπρου μας, το μέλλον όλων μας και από την άλλη αηδιάζω, γιατί κάποιοι πήγαν ξεκάθαρα να μας ξεπουλήσουν. Παλιά τους τέχνη κόσκινο θα μου πείτε…

Λοιπόν από την Παρασκευή που ο Πρόεδρος συμφώνησε σε αυτό το έκτρωμα, ακούμε στελέχη του και ΜΜΕ να μας λένε “είτε το περνάμε είτε χρεοκοπία”. Είτε πηδάμε τον κόσμο είτε χρεοκοπία με άλλα λόγια. Μας είχε δώσει deadline η Τρόικα έλεγαν και μέχρι την Τρίτη όλα θα καταρρεύσουν. Προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να περάσουν το έκτρωμα από την Κυριακή, μέσω του πανικού που δημιούργησαν και παρουσίαζαν την Τρόικα ως ανελαστική, μη διατεθιμένη να συζητήσει.

Στην πορεία ακούσαμε για διαπραγματεύσεις και μειώσεις των ποσοστών που θα κλαπούν (περί κλοπής πρόκειται) και αυξήσεις των ποσοστών για των πιο δυνατών οικονομικά. Αφού λοιπόν δεν περνούσε το πρώτο έκτρωμα, η ανελαστική Τρόικα απέκτησε ελαστικότητα και το συζητάει! Άρα κάποιος μας έπιασε ΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ. Στο μεταξύ είναι ήδη Τρίτη και η Κύπρος δεν έχει χρεοκοήσει, δεύτερο ΔΟΥΛΕΜΑ λοιπόν και δεν θα έχουμε κοντή μνήμη αγαπούλες, εδώ θα είμαστε και σε μια βδομάδα.

Και ενώ η κοροϊδία είναι ακόμα σε εξέλιξη, σήμερα η εφημερίδα Φιλελεύθερος ήρθε να επιβεβαιώσει στην ουσία τις φήμες, για τις οποίες όλοι είχαμε ακούσει υπό μορφή φήμης από το Σάββατο: συνεργάτες του προέδρου φαίνεται να έβγαλαν λεφτά από την Κύπρο (σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα) τις τελευταίες 10 μέρες! Κατά τα άλλα ήταν αιφνιδιαστική η κίνηση της Τρόικας! Αν ισχύει κάτι τέτοιο, προφανώς ήξεραν ή τουλάχιστον υποψιάζονταν και ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ μέχρι τη τελευταία στιγμή τον ΛΑΟ!

Τελειώνω με κάτι που με χαροποιεί. Επιτέλους ρε φίλε βγήκαμε στο δρόμο! Οι κυβερνήσεις τόσα χρόνια πηδάνε τον κόσμο και ο δίπλα του πηδημένου σκέφτεται “εντάξει δεν με πηδάνε εμένα. Εγώ μπορεί και να βολευτώ σε καμιά θέση στο δημόσιο”. Τώρα που η αγγούρα είναι στον πισινό όλων μας, ελπίζω να αντιληφθήκαμε όλοι πως οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται το ΛΑΟ και όχι το αντίθετο. Αντιδράστε, εξεγερηείτε και ζητήστε το δίκαιο σας. Η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και ο Νικολάκης καλά την έχουν…