Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Άρχισε η εργολαβία

Άρχισε η εργολαβία

sniper


Ο ένας κάνει εξώφυλλο με παλτά λέει, εντελώς τυχαία βάζει τρεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μηδέν του Αποέλ και και εντελώς τυχαία, βάζει και εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας μας (Πολ Οκόν, Ταβάρεζ, Αμπάλο, Ντι Πιέτι, Ορόσκο Ανονάμ, Στιπάνοβιτς, άντε σας έβαλα και παίκτες που δεν είναι του Ιβάν και ως εκ τούτου όχι προστατευόμενοι παπάρες). Ο άλλος κάνει άρθρο για πρόβλημα στο σκοράρισμα μετά από φιλικά και βάζει δυο φωτογραφίες του Γκικίεβιτς(αλήθεια, πώς πάει η “μαγική τριάδα” Μοράις-Πίντο-Τιάγκο;). Η εργολαβία έχει αρχίσει ξεκάθαρα και δυστυχώς, η εικόνα ποδοσφαιριστών με βαριά πόδια που είδαμε στην Πολωνία δεν βοηθάει ιδιαίτερα.

Μάγκες, πάρτε το απόφαση, πρέπει να προσέξουμε μην τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Τον ίδιο προπονητή έχουμε, αυτόν που αποθεώναμε πέρσι με κάθε ευκαιρία. Μέχρι τη μέση, την ίδια ομάδα ακριβώς έχουμε, αυτούς που βγάζαμε πέρσι με κάθε ευκαιρία στους ώμους μας. Μπροστά ναι, έχουμε αλλάξει και ναι θα χρειαστεί δουλειά. Ας είμαστε όμως πιο προσεκτικοί στο πώς αντιδράμε, ας κάνουμε καλύτερο filtering στο τι διαβάζουμε. Δείξτε εμπιστοσύνη στο Τόνι, μόνο αυτό.

Το επίσημο ματς δεν είναι μακριά, ας είμαστε υπομονετικοί. Έτσι κι αλλιώς όσο κι αν αγχωθούμε τώρα τι διαφορά θα κάνει; Στήριξη στην ομάδα, στήριξη στον προπονητή και όλοι θα κριθούν επί του αποτελέσματος.