Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Αυτοί έφυγαν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποφέρει άλλα 4 χρόνια

Αυτοί έφυγαν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποφέρει άλλα 4 χρόνια

sniper


Τόσο καιρό λέγαμε “να δούμε πόσο ακόμα θα τραβήξει η υπόθεση Οκκά”. Πλέον αν δεν αλλάξει κάτι στα πολιτικά δικαστήρια, ξέρουμε: 46 μήνες. Σχεδόν τέσσερα χρόνια θα πληρώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ τα αμαρτήματα του πρώην προέδρου της, της τότε εφορίας και του προπονητή.

Ένα καλό απόγευμα στην Πολωνία, ο Τάκης Λεμονής  αποφάσισε πως ο Οκκάς του κάνει πρόβλημα στα αποδυτήρια, ότι δεν δέχεται να παίξει δεξιά και το συζήτησε με το Χριστάκη Γεωργίου. Αποφασίζεται πως πρέπει να του διακοπεί το συμβόλαιο και πείθουν το Μιλτιάδη Νεοφύτου προς αυτή την κατεύθυνση. Κι ας επέμενε ο νομικός στο συμβούλιο τότε πως δεν έχει νομική υπόσταση αυτή η κίνηση. “Ένας Οκκάς θα κάμνει ότι θέλει την ΟΜΟΝΟΙΑ;” ήταν η απάντηση του ισχυρού άνδρα του συμβουλίου. Η δικαιολογία της διακοπής συμβολαίου; “Παράβαση των εσωτερικών κανονισμών”. Και λίγα χρόνια μετά αποδείχθηκε πως εσωτερικό κανονισμό δεν είχαμε…

Ακολούθησαν διάφορες φήμες που δεν στέκουν σε δικαστήριο,το μαγικό ντουέτο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που “δεν ήταν παρών όταν γίνονταν τα μεγάλα ανοίγματα” δεν ήθελε να ακούσει για συμβιβασμό παρά τις διαπραγματεύσεις του νομικού τμήματος και κάπως έτσι το σωματείο μας, καλείται να πληρώσει στον Οκκά 2 χρόνια συμβολαίου τα οποία δεν δούλεψε ποτέ. Όχι ότι ο Οκκάς πάει πίσω με τη συμπεριφορά του, ο κόσμος το έχει τούμπανο με το συμβόλαιο και το “συμβόλαιο” του, ενώ θα πάρει λεφτά που δεν δούλεψε, γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση. Το θέμα είναι όμως ότι κάποιοι του επέτρεψαν κανονικά και με το νόμο να μας τα αρπάξει. Και εδώ που τα λέμε, δεν μπορείς να περιμένεις από όλους να πράξουν το ηθικά σωστό, όταν προστατεύονται από συμβόλαια.

Το χειρότερο από όλα ξέρετε ποιο είναι; Ότι πέραν του Λεμονή, τους άλλους 2 τους ακούμε πυκνά συχνά. Κατά περιόδους πετάγεται ξανά το ονοματάκι τους να σπείρει αναστάτωση κι ας την πληρώνει η ΟΜΟΝΟΙΑ την αναστάτωση. Βλέπετε μυαλό δεν βάζουμε και αυτά θα τραβάμε, όσο τα άτομα για κάποιους είναι πάνω από την ομάδα.

916 χιλιάδες ευρώ. Τρέμω στην ιδέα να μείνει η δόση του Οκκά ένα μήνα απλήρωτη.