Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Ρουέδα το κλειδί, συμπεριφορά το έγκλημα

Ρουέδα το κλειδί, συμπεριφορά το έγκλημα

sniper


Από τη διάθεση του Χοσέ Μανουέλ Ρουέδα να κάνει διακανονισμό με την ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται πως θα εξαρτηθεί το αν θα περάσει η ομάδα μας τα κριτήρια. Ο Ισπανός, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Παπαγιώργη είναι ακόμα χολωμένος από την συμπεριφορά ορισμένων στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν κάνει βήμα πίσω, απαιτώντας τις 350 χιλιάδες άμεσα.

Όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο με εκνευρίζει. Σε αυτή την υπόθεση, υπήρξαν τουλάχιστον 5 λάθος χειρισμοί από την ΟΜΟΝΟΙΑ και το μόνο που νοιάζει άπαντες είναι να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω. Ούτε ένα γ@μημένο Mea Culpa. Σκεφτείτε το, από τη συμπεριφορά προς ένα παίκτη που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ με συμβόλαιο, στις φήμες που διέδιδαν κάποιοι, στην μονομερή διακοπή του συμβολαίου, όπως αποδείχθηκε χωρίς λόγο. Αρχοντοχωριατισμοί και εξυπνοβλακείες, από άτομα που δεν έπρεπε να έχουν τέτοιες εξουσίες, τόσο απλά.

Δεν φταίει κανείς. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε άλλωστε, ποιος να φταίξει; Φταίει ο παίκτης, φταιν τα όργανα της UEFA που τον δικαίωσαν, φταίνε οι μάνατζερς που σχετίζουν την υπόθεση με τον Μπουθόν (που επίσης θα μας τα αρπάξει), φταίει το φαινόμενο του θερμοκηπίου, φταίει η τρύπα του όζοντος, από την ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φταίει κανένας, μην περιμένετε ούτε να αναληφθεί, ούτε να αποδοθεί ευθύνη. Γιατί εκτός από όλα τα άλλα, προστατεύουμε και αυτούς που τα έκαναν…Είπαμε τα άτομα να είναι καλά, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δευτερεύουσας σημασίας…