Home ΑΡΧΕΙΟ BLOGS Πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ

sniper


Οποιοσδήποτε καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο, μπορεί να αντιληφθεί πως το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα το ορίσει στο τέλος της ημέρας η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι διεκδηκητές είναι 3 (ΑΕΛ, Αποέλ, Απόλλωνας) και άλλες 3 ομάδες θα παίξουν το ρόλο τους. Η μια που θα παίξει ρόλο είμαστε εμείς. Οι άλλες είτε δεν έχουν το ειδικό βάρος (Ερμής), είτε δεν έχουν την ομάδα(Ανόρθωση). Τα πράγματα είναι λοιπόν ξεκάθαρα και κάπου εκεί αρχίζουν οι συζητήσεις.

Φυσιολογικό είναι να μην θέλουμε να κατακτήσει το πρωτάθλημα το Αποέλ, αιώνιος μας είναι και μας έχει κλέψει τίτλους και τίτλους στο παρελθόν με τον ένα τρόπο ή τον άλλο. Όχι ότι οι άλλοι 2 μας αγαπούν και δεν μας έχουν κάνει διάφορα στο παρελθόν (θυμίζω την ισοπαλία-παρωδία ΑΕΛ-Αποέλ με ολόκληρο το γήπεδο να φωνάζει “δεν θα πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ Ευρώπη”), αλλά το Αποέλ είναι κάτι διαφορετικό. Το δίλημα που έχουν αρκετοί φίλοι είναι λοιπόν “πρέπει να δώσει 100% κόντρα στην ΑΕΛ η ΟΜΟΝΟΙΑ;”

Στο δικό μου το μυαλό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πάνω από όλα, πολύ πολύ πιο πάνω από το αντι-αποέλ. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάρει το πρωτάθλημα το Αποέλ, δεν θέλω όμως ούτε να δω την ομάδα μου να διασύρεται και να μικραίνει για να μην το κατακτήσουν. Ξέρω πως πολλοί θα διαφωνήσουν μαζί μου και η άποψη τους είναι σεβαστή, η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι κάτι ξεχωριστό, διαφορετικό. Ας κερδίσουμε 2 φορές το Αποέλ κι αν ακόμα η ΑΕΛ χρειάζεται χαρίσματα για να το κατακτήσει, τότε μάλλον δεν το άξιζε ποτέ.