Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Παίξτε στην meridianbet τον επαναληπτικό Βαλένθια-Αταλάντα για τους «16» του Τσ. Λιγκ

Παίξτε στην meridianbet τον επαναληπτικό Βαλένθια-Αταλάντα για τους «16» του Τσ. Λιγκ

Βαλένθια: Κακή εμφάνιση στον πρώτο αγώνα στην Ιταλία. Με μία απογοητευτική εμφάνιση διασύρθηκαν από την Αταλάντα με το βαρετό 4-1. Και οι τρείς γραμμές ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Δύσκολη η πρόκριση θα απολαύσουν απλά τον αγώνα. Στην Ισπανία προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 που απέσπασε στη Βιτόρια από την Αλαβές.
Πολλές απουσίες λόγω τραυματισμού των Μάξι Γκόμεθ , Βαγιέχο , Γκαράι , Πιτσίνι. Για τεχνικούς λόγους λείπουν οι Μανγκαλά , Χάουμε Κόστα, Κορέια , ενώ τιμωρημένος είναι ο Γκάμπριελ . Σε σχέση με το πρωτάθλημα γυρίζουν οι Λι Καγκ-Ιν , Σομπρίνο.
Αταλάντα: Αν και χωρίς εμπειρία στον θεσμό η μία νίκη διαδέχεται την άλλη.  Στον πρώτο αγώνα για την φάση των «16» απέδειξε ξανά πως το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι μόνο ελκυστικό για τους φιλάθλους, αλλά και αποτελεσματικό σε υψηλό επίπεδο. Στον πιο πρόσφατο αγώνα, την 1η Μαρτίου, διέλυσε με 7-2 τη Λέτσε στο «Βία ντελ Μάρε» και διατηρεί προβάδισμα για την 4η θέση και την συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Μοναδική απουσία είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού Τολόι. Πλήρης κατά τ’ άλλα η αποστολή, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στον Γκασπερίνι να παρατάξει πολύ δυνατή ενδεκάδα.

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ!


Η Meridianbet προσφέρει μία από τις καλύτερες εμπειρίες αθλητικών στοιχημάτων στον κόσμο με καταπληκτικές προσφορές ζωντανών γεγονότων μέσα από μια συναρπαστική ιστοσελίδα αλλά και το mobile application της.

Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, κάντε την πρώτη σας κατάθεση στον λογαριασμό σας και διεκδικήστε μέχρι και 50 ευρώ μπόνους.

Όταν εφαρμόσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις τότε θα μπορείτε να ζητήσετε το μπόνους σας και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας.