Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Cash Back, Combo Bets και Ειδικά για το Europa League / Παίξε...

Cash Back, Combo Bets και Ειδικά για το Europa League / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa


Σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες για τους 16 του Europa League. Δεν ισχύει ο κανονισμός για τα εκτός έδρας γκολ. Αν οι δύο ομάδες πετύχουν συνολικά στους δύο αγώνες το ίδιο πλήθος γκολ η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι (αν χρειαστεί).

Η Σεβίλλη στο πρωτάθλημα της La Liga βρίσκεται στην 2η θέση με οκτώ βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Ρεάλ και επτά περισσότερους από την Μπαρτσελόνα η οποία την ακολουθεί. Σήμερα (19:45) υποδέχεται την Γουέστ Χαμ η οποία φέτος έχει κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Σεβίλλης προσφέρεται σε απόδοση 2.10, η ισοπαλία στο 3.10, η νίκη της Γουέστ Χαμ στο 3.70, το Over 2.5 στο 2.40, το Under 2.5 στο 1.55 και το Goal/Goal στο 2.10.

Στα ημίχρονα-τελικά το 1/Χ προσφέρεται σε απόδοση 16.00, το Χ/Χ στο 4.30 και το 2/Χ στο 16.00. Τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Ενδιαφέρον έχουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

Under 1.5 και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 1.90

Over 0.5 και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 1.95

Η Αταλάντα η οποία προκρίθηκε εις βάρος του Ολυμπιακού με δύο νίκες και συνολικό σκορ 5-1 υποδέχεται σήμερα (22:00) την Λεβερκούζεν η οποία τον τελευταίο καιρό σκοράρει με μεγάλη άνεση αλλά δέχεται επίσης εύκολα γκολ.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Αταλάντα προσφέρεται σε απόδοση 2.05, η ισοπαλία στο 3.60, η νίκη της Λεβερκούζεν στο 3.30, το Over 2.5 στο 1.60, το Under 2.5 στο 2.30 και το Goal/Goal στο 1.55.

Στην ενότητα Combo θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές :

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 1.85

Νίκη Αταλάντα & Over 2.5 – Απόδοση 2.80

Νίκη Λεβερκούζεν & Over 2.5 – Απόδοση 4.70

Νίκη Αταλάντα & Goal/Goal – Απόδοση 3.50

Νίκη Λεβερκούζεν & Goal/Goal – Απόδοση 5.40

Ισοπαλία & Goal/Goal  – Απόδοση 4.20

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Για τον αγώνα της Αταλάντα με την Λεβερκούζεν έχουν ενδιαφέρον τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 4.00

Πρώτο ημίχρονο – Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες / Απόδοση 3.55

Δεύτερο ημίχρονο – Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες / Απόδοση 2.60

 

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.