Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ρεβάνς στο Champions League με Cash Back, Combo και Ειδικά /...

Ρεβάνς στο Champions League με Cash Back, Combo και Ειδικά / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa


Δύο αγώνες ρεβάνς για το Champions League διεξάγονται σήμερα. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Αν υπάρχει ισοπαλία στο σύνολο των τερμάτων των δύο ομάδων και στους δύο αγώνες ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Οι αγώνες ξεκινάνε στις 22:00.

Η Μάντσεστερ Γιουν. πήρε ισοπαλία με σκορ 1-1 εκτός έδρας από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στους τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της στη διοργάνωση έκανε ισοπαλίες. Έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες της και μόνο σε έναν από τους επτά δεν δέχτηκε γκολ. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μόνο δύο νίκες στη φετινή διοργάνωση και τις έκανε εκτός έδρας. Έχει δεχτεί γκολ στους έξι από τους επτά αγώνες της για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Μάντσεστερ Γιουν. προσφέρεται σε απόδοση 2.10, η ισοπαλία στο 3.10, η νίκη της Ατλέτικο στο 3.50, το Over 2.5 στο 2.20, το Under 2.5 στο 1.60 και το Goal/Goal στο 1.95. Ο συνδυασμός «Over 2.5 & Goal/Goal» προσφέρεται σε απόδοση 2.65.

Στα ημίχρονα-τελικά το 1/Χ προσφέρεται σε απόδοση 16.00, το Χ/Χ στο 4.60, το 2/Χ στο 16.00, η ανατροπή 1/2 στο 48.00 και η ανατροπή 2/1 στο 33.00. Τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa.

Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Η πρόκριση της Μάντσεστετρ Γιουν. προσφέρεται σε απόδοση 1.50 ενώ της Ατλέτικο Μαδρίτης στο 2.30. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές για τον τρόπο πρόκρισης:

Παράταση + Γκολ στην παράταση / Απόδοση 5.00

Διαδικασία πέναλτι / Απόδοση 5.50

Μέθοδος πρόκρισης – Μάντσεστετρ Γιουν. στην παράταση / Απόδοση 9.20

Μέθοδος πρόκρισης – Ατλέτικο Μαδρίτης στην παράταση / Απόδοση 14.00

Μέθοδος πρόκρισης – Μάντσεστετρ Γιουν. στα πέναλτι / Απόδοση 11.00

Μέθοδος πρόκρισης – Ατλέτικο Μαδρίτης στα πέναλτι / Απόδοση 11.00

Ο Άγιαξ στον πρώτο αγώνα με την Μπενφίκα πήρε ισοπαλία εκτός έδρας με σκορ 2-2. Στον όμιλο του Champions League έκανε έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης σκόραρε από τουλάχιστον δύο γκολ ενώ δέχτηκε γκολ στους πέντε από τους επτά.

Η Μπενφίκα έχει πολύ δύσκολο έργο στον επαναληπτικό αφού δεν κατάφερε να έχει πάρει προβάδισμα στον πρώτο αγώνα. Στον όμιλο του Champions League κατέκτησε την 2η θέση πίσω από την Μπάγερν. Έκανε μόνο δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Στην Bet on Alfa η νίκη του Άγιαξ προσφέρεται σε απόδοση 1.40, η ισοπαλία στο 4.90, η νίκη της Μπενφίκα στο 5.80, το Over 3.5 στο 1.85, το Under 2.5 στο 3.00 και το Goal/Goal στο 1.50.

Στην ενότητα Combo θα βρείτε ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal / Aπόδοση 1.70

Νίκη Αγιαξ & Over 3.5 / Aπόδοση 2.40

Νίκη Μπενφίκα & Over 2.5 / Aπόδοση 8.00

Νίκη Αγιαξ & Goal/Goal / Aπόδοση 2.30

Νίκη Μπενφίκα & Goal/Goal / Aπόδοση 8.80

Ισοπαλία & Goal/Goal / Aπόδοση 5.60

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.