Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; Ένταση στη Μίτζιλαντ λίγες μέρες πριν τον αγώνα μας

Ένταση στη Μίτζιλαντ λίγες μέρες πριν τον αγώνα μας


Mετά τις ήττες από Λίνγκμπι και Ομόνοια η Μίντιλαντ επέστρεψε την Κυριακή (13/8) στις νίκες κόντρα στη Βέιλε, όμως δεν ήταν όλα… αρμονικά για τους Δανούς στο τελευταίο τους ματς πριν τη ρεβάνς της Πέμπτης (17/8) με το τριφύλλι.

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός Τσο Γκε-Σουνγκ (ξεκίνησε βασικός στο ΓΣΠ) έφυγε με πολλά… νεύρα από το παιχνίδι, κάτι που έγινε θέμα στα δανέζικα ΜΜΕ, με τον προπονητή Τόμας Τόμασμπεργκ από την άλλη να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και να στέλνει το μήνυμα πως όλα είναι καλά.

Συγκεκριμένα ο Γκε-Σουνγκ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος τη στιγμή της αλλαγής του, δεν έδωσε το χέρι στον Κάμπα που τον αντικατέστησε ενώ πήγε κατ’ ευθείαν στα αποδυτήρια χωρίς να μιλήσει με κανέναν.

«Όταν έχεις κίτρινη κάρτα και είσαι κοντά στο να αποβληθείς, είναι καλό να αντικατασταθείς» είπε ο προπονητής της Μίντιλαντ και πρόσθεσε: «Δεν θα έπαιρνα τέτοιο ρίσκο. O Aλμπεντόσα (σ.σ. παίχτης της Βέιλε)» είναι έξυπνος παίχτης και θα διεκδικούσε την αποβολή του, το είχε ήδη προσπαθήσει έτσι δεν είχα αμφιβολίες για την αλλαγή.

Ο Τσο έκανε ξανά εξαιρετική δουλειά, όμως υπήρχαν κάποια πράγματα που τον κράτησαν από το να πάρει αυτό που ήθελε. Έχασε πέναλτι και σε κάποιες περιπτώσεις που μαρκαρίστηκε σκληρά δεν πήρε τα σφυρίγματα που ήθελε. Όταν βγήκε ήταν εκνευρισμένος».

Σε ό,τι αφορά το γεγονός πως δεν έδωσε το χέρι στον Κάμπα, ανέφερε: «Αν πιστεύετε πως υπάρχει κάτι μεταξύ τους, πρέπει να ξέρετε πως είναι δύο παίχτες που μιλούν μεταξύ τους περισσότερο από τους άλλους. Αυτό που έγινε ήταν λόγω εκνευρισμού του επειδή ήξερε πως το απόγευμα μπορούσε να ήταν καλύτερο για αυτόν».

4612675421639224 image
gipedo.com