Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Μεγάλα ματς Ελβετία-Ισπανία και Βέλγιο-Ιταλία με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus και...

Μεγάλα ματς Ελβετία-Ισπανία και Βέλγιο-Ιταλία με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus και με επιλογή Cash Out

Εκκίνηση στην προημιτελική φάση του Euro 2020 με δύο πολύ σημαντικούς αγώνες που θα κρίνουν τα δύο εισιτήρια για την τελική τετράδα. Στις 19:00 θα γίνει ο αγώνας Ελβετία-Ισπανία στην Αγία Πετρούπολη, ενώ στις 22:00, θα γίνει ο αγώνας Βέλγιο-Ιταλία στο Μόναχο.


Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του EURO 2020 για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Ελβετία-Ισπανία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ελβετίας προσφέρει 5.36, ενώ για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.62. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.75. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.92, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.85. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.90.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΛΒΕΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Για το Βέλγιο-Ιταλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ελβετίας προσφέρει 3.25, ενώ για νίκη της Ιταλίας δίνει 2.36. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.04. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.38, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.57. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.04.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΛΓΙΟ – ΙΤΑΛΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.