Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Δεν είναι εύκολο για το Αποέλ να καταβάλει την ΟΜΟΝΟΙΑ… εμείς θέλουμε...

«Δεν είναι εύκολο για το Αποέλ να καταβάλει την ΟΜΟΝΟΙΑ… εμείς θέλουμε ντάμπλ!»


Στον Super Sport fm 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου, μίλησε o παλαίμαχος άσσος της Ομόνοιας, Νικόλας Γεωργίου.

Πως βλέπει την Ομόνοια και που μπορεί να φτάσει: «Όταν η Ομόνοια έκανε τις μέτριες εμφανίσεις όταν έπαιζε Ευρώπη εγώ τους είπα ότι, όταν ξεκουραστεί τότε θα ανέβει και θα επανέλθει. Ήταν δύσκολη χρονιά από την αρχή γιατί είχε να αντιμετωπίσει τα συνεχόμενα παιχνίδια ήταν και οι αναβολές ένα δύσκολο πρόγραμμα για κάθε παίκτη, μόνο η ψυχολογική πίεση που έχει θα επηρεάσει. Η Ομόνοια δεν ήταν άσχημη τότε απλά δεν είχε προηγηθεί δεν είχε της ευκαιρίες στα παιχνίδια. Με την Νέα Σαλαμίνα τον πρώτο γύρο έπαιξε καλά αλλά έχασε σε δύο αντεπιθέσεις. Ήταν θέμα συγκυριών όπως έπαθε και το ΑΠΟΕΛ όταν έπαιζε στην Ευρώπη. Η Ομόνοια πλέον είναι πρώτη ξεπέρασε τα άγρια κύματα, δείχνει καλή δυναμική παίρνει την ουσία και είναι χαρακτηριστικό μεγάλης ομάδας. Είναι σοβαρή και τώρα είναι ξανά φρέσκια μπαίνουν αλλαγές και είναι πολύ δύσκολο να την καταβάλεις, αν πετύχει πρώτη γκολ είναι δύσκολα για τον αντίπαλο της. Παρότι δεν σκόραρε σε μερικά παιχνίδια, είναι και παραγωγική 2-3 γκολ τα πετυχαίνει. Της έλειπε ο παίκτης με το εύκολο γκολ και βασικά να είναι στην περιοχή όπως κάνει ο Τσέποβιτς. Δεν είναι τυχαίο που βάζει γκολ».

Για το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ: «Το ΑΠΟΕΛ δεν εξαρτάται από το αποτέλεσμα για την εξάδα πρέπει να γίνουν κι’ άλλα. Μεσολαβούν τα παιχνίδια της Δόξας και του Ολυμπιακού και τα αποτελέσματα επηρεάζουν. Δεν είναι δύσκολο να μπει το ΑΠΟΕΛ εξάδα απλά βλέπω δύσκολα το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει την Ομόνοια. Μπορεί να είναι πιο πίσω και θέλουν να αποδείξουν πράγματα αλλά η Ομόνοια είναι καλή ομάδα και κάποτε είναι και ψυχρή ομάδα στα παιχνίδια της. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, το ποιος θα κερδίσει παίζει ρόλο και η τύχη. Δεν είναι εύκολο για το ΑΠΟΕΛ να καταβάλει την Ομόνοια.

Για το σημερινό ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων: «Η ΑΕΛ με ξαφνιάζει, είναι ομάδα του προπονητή και βρίσκει τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα αλλά θεωρώ η Ομόνοια θα παραμείνει πρώτη και θα πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο. Πολύ καλός ο Απόλλωνας με καλό προπονητή αλλά τώρα θα ξεκινήσουν τα ντέρμπι είναι μάχη με μάχη και η διαφορά είναι πολύ μικρή στην βαθμολογία και θεωρώ οι τρεις ομάδες και η Ανόρθωση θα διεκδικήσουν. Η Ανόρθωση είναι 8 βαθμούς μακριά από την Ομόνοια, εξαρτώνται όλα από την ίδια την Ανόρθωση. Εγώ τους θέλω όλους κοντά θα γίνει καταπληκτικό πρωτάθλημα στα πλεϊ-οφ και σύντομα ο κόσμος να επιστρέψει στα γήπεδα. Η ΑΕΚ είναι πίσω αρκετά στην βαθμολογία και θα πρέπει να κυνηγάει την 4η θέση για την Ευρώπη. Θα υπάρχει σημασία σε όλα τα παιχνίδια. Εμείς σαν Ομόνοια θέλουμε το double.»

 Πηγή: sport-fm.com.cy