Home DON'T MISS Έσπασαν το ρεκόρ του Άγιαξ με 27 συνεχόμενες νίκες και τους έστειλαν...

Έσπασαν το ρεκόρ του Άγιαξ με 27 συνεχόμενες νίκες και τους έστειλαν 27 κιβώτια με μπύρες

east-kilbride


Το ποδόσφαιρο είναι μαγεία, δεν είναι τα 90 συν κάτι λεπτά του αγώνα, δεν είναι μόνο η ημέρα του ματς, είναι μέρος της καθημερινότητας αρκετών ανθρώπων ανά το παγκόσμιο και προσφέρει συγκινήσεις με διάφορους τρόπους και όχι απλώς με ένα γκολ ή μια νίκη, αλλά ακόμη και εκτός γηπέδου. Ξεκινάμε έτσι την ιστορία που θα διαβάσετε πιο κάτω, γιατί είναι από αυτές που μας αρέσει να βλέπουμε και να διαβάζουμε όσο συχνά γίνεται. Διαφορετικές, μοναδικές, απίστευτες και γενικά που λες, αυτό το άθλημα προσφέρει πολλά, ειδικά όταν μέσα στις ομάδες υπάρχουν ψυχικά υγιείς άνθρωποι που πάνω απ’ όλα βάζουν το σωστό και όχι το συμφέρον.

Στο ψητό τώρα, η ιστορία μας έρχεται από την Σκωτία, με ενδιάμεσο σταθμό την Ολλανδία. Ξεκινώντας από τον αρχή, ο Άγιαξ εδώ και πολλά χρόνια κατείχε το ρεκόρ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, 26 στον αριθμό, τις οποίες έκανε την αγωνιστική περίοδο 1971-1972. Μετά από 44 ολόκληρα χρόνια λοιπόν, βρέθηκε ομάδα να σπάσει αυτό το ρεκόρ. Ποια είναι αυτή; Η East Kilbride FC που αγωνίζεται στην 5η κατηγορία της Σκωτίας και πριν λίγες μέρες πέτυχε την 27η συνεχόμενη νίκη της, σπάζοντας το ρεκόρ της ομάδας του “Αίαντα”!

Αυτό που συνέβη όταν τελείωσε το παιχνίδι όμως δεν το περίμενε κανείς… Από τον Άγιαξ ήταν ενήμεροι για την πιθανότητα να σπάσει το ρεκόρ και ετοίμασαν ένα μικρό δώρο στην Σκωτσέζικη ομάδα. Με τη λήξη του αγώνα οι παίκτες ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν, μα το πάρτι δεν είχε ακόμη ξεκινήσει. Τα μεγάφωνα ενημέρωσαν πως ο Άγιαξ τους είχε ετοιμάσει κάτι. Ένα βαν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και μέσα υπήρχε ένας υπολογιστής που περιείχε ένα βίντεο με μήνυμα από τον Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ, θρύλο της ομάδας και τώρα κατέχει άλλο πόστο στο σύλλογο.

Ο Ολλανδός συνεχάρη την ομάδα, που έχει πλέον το ρεκόρ με τις περισσότερες συνεχόμενες νίκες, ενώ παράλληλα τους ευχήθηκε στην υγεία. Αυτό γιατί μέσα στο βαν υπήρχαν 27 κιβώτια μπύρας, ένα για κάθε νίκη που πέτυχαν! Απίστευτοι εκεί στην Ολλανδική ομάδα, που δεν τα έστειλαν απλά, ολόκληρο συνεργείο τους πήγε και τράβηξε πλάνα, τα οποία μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Το βίντεο που ετοίμασε η Ολλανδική ομάδα:

Βίντεο και φωτογραφίες για το ρεκόρ και την έκπληξη που ακολούθησε: