Home DON'T MISS Τιμωρία έδρας στην Γκρέμιο… λόγο πανηγυρισμών της κόρης του προπονητή στον αγωνιστικό...

Τιμωρία έδρας στην Γκρέμιο… λόγο πανηγυρισμών της κόρης του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο

carol-portaluppi


Η Κόρη του προπονητή της Γκρέμιο πανηγύρισε στον αγωνιστικό χώρο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Βραζιλίας και τιμωρήθηκε η ομάδα με αποκλεισμό έδρας. Για να τα πάρουμε με τη σειρά όμως, η “Αθάνατη Τρίχρωμη”, όπως είναι το παρατσούκλι της Γκρέμιο, αντιμετώπισε την Κρουζέιρο στα ημιτελικά της διοργάνωσης και πέρασε στην επόμενη φάση με συνολικό σκορ 2-0. Μετά το τελικό σφύριγμα ξεκίνησαν τα πανηγύρια στον αγωνιστικό χώρο, όπου πέραν των παικτών και του τεχνικού της ομάδας, Ρενάτο Γκαούτσο, βρέθηκε και η Καρολίνα Πορταλούπι. Πρόκειται για την κόρη του προπονητή της Γκρέμιο, οπαδός της ομάδας και γνωστή στη χώρα λόγο της ασχολίας της με το μόντελινγκ.

Το γεγονός της εισόδου της στον αγωνιστικό χώρο δεν άφησε ασυγκίνητη την ομοσπονδία, αφού αυτό απαγορεύεται και έτσι τιμώρησε την ομάδα με αποκλεισμό έδρας στον διπλό τελικό με την Ατλέτικο Μονέιρο, όπως επίσης και με χρηματικό πρόστιμο λίγο μεγαλύτερο των 8 χιλιάδων ευρώ. «Το δικαστήριο δεν κρίνει την αγάπη ενός πατέρα για την κόρη του, αλλά για μια πράξη που δεν επιτρέπεται», ήταν ένα μήνυμα που βγήκε προς τα έξω.

Όσον για το αγωνιστικό κομμάτι πλέον, ο πρώτος τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 23 Νοεμβρίου στο Μπέλο Οριζόντε και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα. Που όμως; Από τη στιγμή που η έδρα της Γκρέμιο δεν θα φιλοξενήσει το ματς τίτλου, τότε θα πρέπει να βρεθεί άλλο γήπεδο, εκτός και αν η έφεση που αναμένεται να κάνει η ομάδα έχει θετική κατάληξη.

Δείτε το στιγμιότυπο:

https://www.youtube.com/watch?v=1nWFLC5-EE4

Αναφορές για το θέμα από τα ΜΜΕ της χώρας: