Home TOP NEWS «Είναι από αυτά που συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες»

«Είναι από αυτά που συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες»

Game8-Salamina-OMONOIA-Derbyshire (120)


Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο Ανδρέας Δημητρίου, ξεκινώντας με σχόλιο επί του θέματος που αφορά την βομβιστική επίθεση στον Πρόεδρο της ΚΟΠ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου μας τόνισε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες. Ακολούθως αναφέρθηκε στη χθεσινή εκδήλωση και την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης. Μεγάλο μέρος των δηλώσεων ασφαλώς αφορούσαν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Οι δηλώσεις για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι ένα ντέρμπι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Απέναντι μας θα έχουμε μια καλή ομάδα, την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, που ομολογουμένως πραγματοποιεί αξιόλογη πορεία στο Πρωτάθλημα. Η ομάδα μας έχει αυτοπεποίθηση, έχουμε καλή ψυχολογία, πιστεύουμε στη νίκη και είμαστε αποφασισμένοι να την διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το σημαντικό για μας είναι να βγάλουμε το εκτόπισμα και τη δυναμική μας μέσα στο γήπεδο και να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε σε ανοδική πορεία. Βασικό ζητούμενο όμως για εμάς είναι να κερδίσουμε.

Το παιχνίδι της Κυριακής, έχουμε την εντύπωση πως, είναι από αυτά που συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και συνήθως τα κερδίζει η ομάδα που θα καταφέρει να αποφύγει τα σοβαρά λάθη, αλλά και η ομάδα που στο δημιουργικό της παιχνίδι να έχει ουσία. Μεγάλο μας όπλο θα είναι ο κόσμος. Αναμένεται ότι θα έχουμε μαζική παρουσία στο ΓΣΠ και επί της ευκαιρίες στέλνουμε το μήνυμα στον κάθε Ομονοιάτη για να σπρώξει την ομάδα σε μια σημαντική νίκη».