Home TOP NEWS Βάζει την πλατιά του στο νέο του συμβόλαιο ο “αρχιτέκτονας” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Βάζει την πλατιά του στο νέο του συμβόλαιο ο “αρχιτέκτονας” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Η αγωνιστική περίοδος που διανύσαμε μπορεί να ολοκληρώθηκε κάπως άδοξα με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, ωστόσο η χρονιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη καθώς εξασφάλισε την πρώτη θέση και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Όπως ήταν λογικό το «χτίσιμο» της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη νέα σεζόν θα ξεκινούσε από τον «αρχιτέκτονα» της ομάδας μας και αναφερόμαστε φυσικά στον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος με την σωστή δουλειά του, το μαεστρικό του κοουτσάρισμα κατάφερε να κερδίσει άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο και η επιβράβευση φυσικά έρχεται με ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Νορβηγός τεχνικός όπως βγαίνει προς τα έξω έχει καταλήξει σε συμφωνία με το Νεόφυτο Λάρκου και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται ότι θα βάλει την τζίφρα του στο νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους». Όσον αφορά τις απολαβές του «πάνω – κάτω» θα είναι οι ίδιες με το πρώτο συμβόλαιο του Μπεργκ στην ομάδα μας.

Οι διεργασίες για τον προγραμματισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι έντονες για το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Το «τριφύλλι» σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια διαθέτει τον κορμό και τους ποδοσφαιριστές και με ελάχιστες προσθήκες σε καίριες θέσεις θα ψάξει να ενισχυθεί έτσι ώστε να παρουσιαστεί τη νέα σεζόν αλλά και στην Ευρώπη ακόμη πιο ανταγωνιστική.