Home TOP NEWS Τα λάθη που έγιναν, η δικαίωση και… η νότα αισιοδοξίας για το...

Τα λάθη που έγιναν, η δικαίωση και… η νότα αισιοδοξίας για το μέλλον!


Είναι γεγονός ότι η πρώτη χρονιά του Σταύρου Παπασταύρου και των συνεργατών του στην ΟΜΟΝΟΙΑ του δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως έγιναν λάθη, κυρίως λόγω απειρίας σε διάφορους τομείς, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Από τα λάθη όμως φαίνεται ότι οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δη ο κ.Παπασταύρου βγήκε μέσα από αυτά πιο διαβασμένος, κατάφερε να στελεχώσει το «τριφύλλι» σε όλα τα πόστα με ανθρώπους που φάνηκε μέσα από την δουλειά και το έργο τους ότι γνωρίζουν αρκετά το αντικείμενο κι αυτό αποδείκτηκε με τον πιο τρανταχτό τρόπο και μέσα στις τέσσερις γραμμές καθ’ολη την διάρκεια της σεζόν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην δεύτερη θητεία του Σταύρου Παπασταύρου στην προεδρία των «πρασίνων» κατάφερε να κάνει τεράστια άλματα προόδου και η χρονιά 2019-20 ναι μεν ολοκληρώθηκε άδοξα ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού ωστόσο κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη αφού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η ομάδα μας θα δώσει ξανά το παρών της και θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι όμως που μας άφησε όλους αισιόδοξους ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν καλύτερες μέρες και μεγαλύτερες επιτυχίες, μεγάλα άλματα φάνηκε ότι έγιναν και σε ένα κομμάτι που η ΟΜΟΝΟΙΑ τα προηγούμενα χρόνια βυθιζόταν και πονούσε και αναφερόμαστε φυσικά σε αυτό του οικονομικού.

Μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε με την πανδημία του κορωνοϊού, η οποία έφερε και οικονομική αβεβαιότητα, ο κ.Παπασταύρου απέδειξε με τις κινήσεις του ότι μπορεί να σταθεί «βράχος» στην ομάδα μας, διατηρώντας την σταθερή και υγιέστατη, σε σχέση με προηγούμενα χρόνια που θα μπορούσε αυτή την στιγμή και με τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας να βρίσκεται στον αναπνευστήρα.

Καταλήγοντας να πούμε ότι ο κ.Παπασταύρου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με σωστά, μικρά και σταθερά βήματα να κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να την οδηγήσει στην κορυφή του Κυπιρακού Ποδοσφαίρου κάνοντας μας όλους ανεξαιρέτως να ατενίζουμε το μέλλον με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία και όχι άδικα με τα όσα είδαν τα μάτια μας την φετινή σεζόν.

Πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί με την τροπή που πήρε το πρωτάθλημα και την οριστική διακοπή να μην στέφθηκε πρωταθλήτρια, όμως η προσπάθεια που έκαναν όλοι ακόμη χειροκροτείται και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πρωταθλήτρια στις καρδιές όλων, τις οποίες κατάφερε μετά από πολλά χρόνια και πάλι να «κλέψει».