Home TOP NEWS Post Game: Αντέδρασε, πήρε την ουσία, επέστρεψε στις νίκες και βλέπει Αποέλ…

Post Game: Αντέδρασε, πήρε την ουσία, επέστρεψε στις νίκες και βλέπει Αποέλ…

Το ζητούμενο για την ομάδα που ήταν η νίκη και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ήρθε στον χθεσινό εξ αναβολής αγώνα με την ΑΕΛ.


Μπορεί το 1-0 να δείχνει μια δύσκολη νίκη για την ομάδα μας, ωστόσο αυτό δεν ισχυεί σε καμία περίπτωση, καθώς αυτή ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μετά τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΑΕΚ και κυρίως αυτό με την Δόξα δημιούργησαν τεράστια πίεση, ωστόσο η ομάδα μας αντέδρασε σωστά και όντας καλύτερη από την αντίπαλο της κατάφερε δικαίως να επικρατήσει.

Δεν είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε φαντεζί ποδόσφαιρο, όμως έπαιξε όσο χρειαζόταν για να μπορέσει να φέρει το παιχνίδι εκεί που ήθελε.

Το σύνολο του Χένινγκ Μπεργκ ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, τα όποια λάθη έγιναν στις αρχές του ημιχρόνου διορθώθηκαν, οι ποδοσφαιριστές έκλεισαν τους χώρους προς την εστία του Φαμπιάνο που δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, ενώ στο επιθετικό τρίτο σε μια από τις λιγοστές φάσεις που βρήκε η ομάδα μας πέτυχε το γκολ, το οποίο διαχειρίστηκε άψογα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε στο τερέν του ΓΣΠ με την πρέπουσα σοβαρότητα, είχε ενέργεια, πάθος, έντονη διάθεση, επιμονή στο παιχνίδι της κι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό επέβαλε τον ρυθμό της και πρέσαρε αρκετά όλες τις γραμμές της ΑΕΛ μη αφήνοντας την, να κάνει το παιχνίδι της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ευχάριστη ήταν η επιστροφή του Φαμπιάνο, η εμφάνιση του Μαρίνου Τζιωνή που πέτυχε για δεύτερο σερί παιχνίδι γκολ και έδειξε πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, επίσης ο Παπουλής έκανε άλλο ένα εξαιρετικό ματς, αλλά και ο Μιξ που έδειξε για πολλοστή φορά τι πάστα ποδοσφαιριστή είναι.

Τώρα στο “πράσινο” στρατόπεδο βλέπουν με ικανοποίηση την μείωση της διαφοράς, ωστόσο σκύβουν κεφάλι και στρώνονται στην δουλειά για την επόμενη πρόκληση που ακούει στο όνομα Αποέλ.

Οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική ηγεσία θα αρχίσουν από σήμερα κιόλας την δουλειά για το “αιώνιο” έτσι ώστε να μπορέσουν να παρουσιαστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να πάρουν τη νίκη η οποία θα επιτρέψει στην ομάδα μας να σμικρύνει κι άλλο τις αποστάσεις από τους πρωτοπόρους.

Εκτός από τον Κυριακάτικο αγώνα θα είναι οι Μπασίρου και Φαμπιάνο που δεν ήταν στο φύλλο αγώνος, θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Ουζόχο, αλλά και ο Γιόρντι Γκόμεθ που δεν αγωνίστηκαν καθόλου χθες.