Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Άρη Λεμεσού

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Άρη Λεμεσού

Η ομάδα μας η οποία θα έχει για πρώτη φόρα στην άκρη του πάγκου της τον Γιάννη Αναστασίου είναι πανέτοιμη για το σημερινό πολύ σημαντικό παιχνίδι της κόντρα στον Άρη Λεμεσού.


Όπως ενημέρωσε το απόγευμα του Σαββάτου (24/2) το Γραφείο Τύπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μεταβεί στην Λεμεσό και στο στάδιο “Αλφαμέγα” με 24 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Εκτός έμειναν οι Φουάντ Μπασιρού, Πάρης Ψάλτης και Βέλικο Σίμιτς.

Θα είναι η πρώτη ενδεκάδα με τον Γιάννη Αναστασίου κι αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε ποιες θα είναι οι επιλογές του Ελλαδίτη τεχνικού στο πρώτο του παιχνίδι στην δεύτερη του θητεία στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η δική μας πρόβλεψη για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα μας στο τερέν του σταδίου “Αλφαμέγα” έχει ως εξής.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο.

Απ’ εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα περιμένουμε ότι θα αποτελείται από τους Μάθιους (δεξιά), Λέτσιακς (αριστερά) και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Κουλιμπαλί μαζί με τον Παναγιώτου.

Στο νευραλγικό χώρο του κέντρου αναμένουμε ότι θα πάρουν θέση οι Χαραλάμπους και Κούσουλος που θα έχουν την ευθύνη να ανακόπτουν τις επιθετικές προσπάθειες των αντιπάλων, ενώ πιο μπροστά τους έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί Ρομάν Μπεζούς.

Στο επιθετικό τρίτο η μία θέση είναι καπαρωμένη από τον Γουίλι Σεμέδο κι η άλλη από τον Μάριους Στεπίνσκι, ενώ στο δεξί “φτερό” εικάζουμε ότι θα επανέλθει ο Σαιντού Αλιούμ ο οποίος στο παιχνίδι με τον Οθέλλο έδωσε φρεσκάδα και σβελτάδα στην επιθετική γραμμή και βοήθησε τα μέγιστα η ομάδα μας να φτάσει στη νίκη.

Πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Φαμπιάνο, Μάθιους, Λέτσιακς, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Κούσουλος, Μπεζούς, Σεμέδο, Στεπίνσκι, Αλιούμ.

Η αποστολή της ομάδας μας: Φαμπιάνο, Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Μίλετιτς, Παναγιώτου, Χαμάς, Σιπριάνο, Λέτσιακς, Κασάμα, Φράνσον, Κούσουλος, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Μπεζούς, Σεμέδο, Αλιούμ, Κακουλλής, Αμού, Στεπίνσκι, Μπάκιτς,