Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Βρήκαμε γκολ στο τέλος κόντρα στη ροή του αγώνα και προηγούμαστε

Ημίχρονο: Βρήκαμε γκολ στο τέλος κόντρα στη ροή του αγώνα και προηγούμαστε


Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός του παιχνιδιού στο ξεκίνημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πολύ αποφασιστικά στο παιχνίδι και πάτησε νωρίς 1-2 φορές την αντίπαλη περιοχή. Ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο, κερδίσαμε τα πρώτα κόρνερ στο παιχνίδι, δείξαμε πιο επιθετικοί.  Μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε κι η Πάφος να κρατάει περισσότερο μπάλα και να πλησιάζει την περιοχή μας.

Υπήρχε καλή διάθεση από την ομάδα όμως έκανε έυκολα λάθη στο κέντρο σε στιγμές που μπορούσε να εκδηλώσει επιθετικές προσπάθειες. Δεν είδαμε καμία φάση μέχρι το 20ο λεπτό παρά μόνο κάποιες προϋποθέσεις.

Πήρε την πρωτοβουλία η Πάφος μετά το 20λεπτο και γυρόφερνε την περιοχή μας χάνοντας μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Εμείς αδυνατούσαμε να βγάλουμε τη μπάλα από τα τετράγωνα μας αλλά και να βγούμε μπροστά για να γίνουμε δημιουργικοί.

Η φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα, έχασαν ευκαιρίες και έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο. Και κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε το γκολ μας με τον Σίμιτς στις καθυστερήσεις και κάπως έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

 

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη τελική καταγράφηκε για την Πάφο με μία ακίνδυνη κεφαλιά του Ρους η οποία εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Φαμπιάνο.

Στο 29ο λεπτό ο Τάνκοβιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα 25 μέτρα αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε απόκρουση.

Εκπληκτική ευκαιρία έχασε η Πάφος στο 30ο λεπτό όταν ο Ναμ σέντραρε από αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Φαμπιάνο με τον Νικόλα να διώχνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

Στο 36ο λεπτό ο Αλιούμ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή της Πάφου. Το εκτέλεσε απευθείας ο Μπέζους πάνω από την εστία.

Στο 41ο λεπτό η Πάφος έχασε τη σπουδαιότερη της ευκαιρία όταν ο Ντράγκομιρ πήρε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, έκανε κεφαλιά στην απέναντι γωνία με τη μπάλα να κτυπά στη ρίζα του κάθετου δοκαριού, ακολουθούσαν δύο της Πάφου μπροστά στο άδειο τέρμα όμως η μπάλα πέρασε ανάμεσα τους.

Στο τέλος του ημιχρόνου βρήκε γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Σίμιτς. Ανέβηκε ο Χαμάς από αριστερά, είδε την κίνηση του Σέρβου στο ύψος του πέναλτι, του πέρασε τη μπάλα αυτός πλάσαρε και νίκησε τον Ίβουσιτς.