Home TOP NEWS Match Report: Ισοπαλία και πικρία στο τέλος αφού χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες για...

Match Report: Ισοπαλία και πικρία στο τέλος αφού χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ


Προηγηθήκαμε, χάσαμε πέναλτι για να πάρουμε προβάδισμα δύο τερμάτων, ισοφαριστήκαμε, απωλέσαμε μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος του παιχνιδιού και κάπως έτσι καταγράψαμε απώλεια δύο βαθμών στο ΓΣΠ απόψε στον αγώνα κόντρα στην Πάφο.

Έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι με την υπεροχή να είναι εναλλασσόμενη, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη, την ΟΜΟΝΟΙΑ ωστόσο να φεύγει πικραμένη από το γήπεδο αφού αυτή ήταν η ομάδα που δικαιούταν περισσότερο το τρίποντο.

Ανοικτή η μάχη της Ευρώπης. Ανησυχία για τον τραυματισμό του Μάθιους.

Πολύ καλός ήταν ο ρυθμός του παιχνιδιού στο ξεκίνημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε πολύ αποφασιστικά στο παιχνίδι και πάτησε νωρίς 1-2 φορές την αντίπαλη περιοχή. Ασκήσαμε πίεση στον αντίπαλο, κερδίσαμε τα πρώτα κόρνερ στο παιχνίδι, δείξαμε πιο επιθετικοί.  Μετά το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε κι η Πάφος να κρατάει περισσότερο μπάλα και να πλησιάζει την περιοχή μας.

Υπήρχε καλή διάθεση από την ομάδα όμως έκανε έυκολα λάθη στο κέντρο σε στιγμές που μπορούσε να εκδηλώσει επιθετικές προσπάθειες. Δεν είδαμε καμία φάση μέχρι το 20ο λεπτό παρά μόνο κάποιες προϋποθέσεις.

Πήρε την πρωτοβουλία η Πάφος μετά το 20λεπτο και γυρόφερνε την περιοχή μας χάνοντας μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Εμείς αδυνατούσαμε να βγάλουμε τη μπάλα από τα τετράγωνα μας αλλά και να βγούμε μπροστά για να γίνουμε δημιουργικοί.

Oi φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα, έχασαν ευκαιρίες και έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο. Και κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε το γκολ μας με τον Σίμιτς στις καθυστερήσεις και κάπως έτσι έκλεισε το ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Πάφος ήταν η ομαδα που βρήκε γκολ, προηγουμένως όμως χάθηκε πέναλτι από τον Μπέζους. Στο τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά και κάπως έτσι έμεινε το ισόπαλο 1-1.

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη τελική καταγράφηκε για την Πάφο με μία ακίνδυνη κεφαλιά του Ρους η οποία εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Φαμπιάνο.

Στο 29ο λεπτό ο Τάνκοβιτς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τα 25 μέτρα αναγκάζοντας τον Φαμπιάνο σε απόκρουση.

Εκπληκτική ευκαιρία έχασε η Πάφος στο 30ο λεπτό όταν ο Ναμ σέντραρε από αριστερά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Φαμπιάνο με τον Νικόλα να διώχνει με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

Στο 36ο λεπτό ο Αλιούμ κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή της Πάφου. Το εκτέλεσε απευθείας ο Μπέζους πάνω από την εστία.

Στο 41ο λεπτό η Πάφος έχασε τη σπουδαιότερη της ευκαιρία όταν ο Ντράγκομιρ πήρε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, έκανε κεφαλιά στην απέναντι γωνία με τη μπάλα να κτυπά στη ρίζα του κάθετου δοκαριού, ακολουθούσαν δύο της Πάφου μπροστά στο άδειο τέρμα όμως η μπάλα πέρασε ανάμεσα τους.

Στο τέλος του ημιχρόνου βρήκε γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Σίμιτς. Ανέβηκε ο Χαμάς από αριστερά, είδε την κίνηση του Σέρβου στο ύψος του πέναλτι, του πέρασε τη μπάλα αυτός πλάσαρε και νίκησε τον Ίβουσιτς.

Στην επανάληψη η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο, έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει με πέναλτι αφού ο Ίβουσιτς απέκρουσε την εκτέλεση του Μπέζους. Έψαξε και η Πάφος γκολ με κάποιες επιθετικές της προσπάθειες όμως γενικά το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο ήταν ισορροπημένο.

Η Πάφος τελικά βρήκε γκολ και ισοφάρισε στο 66ο λεπτό για να αλλάξουν τα δεδομένα 25  περίπου λεπτά πριν το τέλος.

Β’ Ημίχρονο

Στο 48ο λεπτό κερδίσαμε πέναλτι σε χέρι μέσα στη περιοχή ύστερα από κεφαλιά του Αλιούμ μετά από εκτέλεση κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι. Το εκτέλεσε ο Μπέζους όμως ο Ίβουσιτς απέκρουσε στην αριστερή του γωνία.

Έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής ο Βαλακάρι στο 55ο λεπτό με τη μπάλα να καταλήγει συρτά στον Φαμπιάνο.

Ευκαιρία έχασε ο Ρουζ σε μία κεφαλιά του ύστερα από κόρνερ και την κεφαλιά του να φεύγει ψηλά.

Στο 66ο λεπτό ο Ντράγκομιρ έφυγε στη πλάτη της άμυνας μας, τον καταδίωξε όμως ο παίκτης της Πάφους κατάφερε να κάνει πλασέ και να σκοράρει. 

Στο 72ο λεπτό μπήκε στο γήπεδο ο Σεμέδο στη θέση του Μπέζους.

Μπήκαν στο γήπεδο ο Ψάλτης αναγκαστικά στη θέση του Μάθιους που τραυματίστηκε και ο Χάμπος στη θέση του Αλιούμ.

Στο 83ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ απευθείας με τον Φαμπιάνο να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο 84ο λεπτό μπήκε στο παιχνίδι ο Μπάκιτς στη θέση του Στεπίνσκι ενώ ο Κασάμα πέρασε στη θέση του Μπασιρού.

Στο 86ο λεπτό ο Χαραλάμπους έκανε μακρινό σουτ άστοχο.

Στο 91ο λεπτό ο Κούσουλος έκανε συρτή μπαλιά παράλληλη της εστίας του Ίβουσιτς, έκανε προβολή ο Σίμιτς όμως η μπάλα έφυγε έξω, κόρνερ.

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Σίμιτς στο 93ο λεπτό, αφού μπροστά στο τέρμα έκανε βολέ στέλνοντας την μπάλα ψηλά.

Στο 97ο λεπτό ο Σίμιτς βρέθηκε ξανά σε θέση για σουτ μέσα στη περιοχή, έκανε σουτ πάνω σε αντίπαλο