Home TOP NEWS Να απαντήσει και να δώσει ξανά πειστικές απαντήσεις!

Να απαντήσει και να δώσει ξανά πειστικές απαντήσεις!

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Αναστασίου, θα δώσει σήμερα τις τελευταίες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Πάφο και προσδοκεί ότι, αύριο θα ανταποκριθούν σωστά και θα εφαρμόσουν πιστά το αγωνιστικά το πλάνο που ετοίμασε.


Το αυριανό (31/03 | 19:30) ματς με την Πάφο FC, θα είναι όπως και τα υπόλοιπα που προηγήθηκαν, όπως και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν, απαιτητικό και ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα μας.

Μετά τη νίκη επί του “αιώνιου” αντιπάλου, οι ποδοσφαιριστές μας θα κληθούν να μετρήσουν ξανά δυνάμεις κόντρα σε ένα αντίπαλο που μας υποχρέωσε στην πρώτη εντός έδρας ήττα, θέλοντας να απαντήσουν με το ίδιο νομίσμα και να πάρουν αυτοί το σημαντικό τρίποντο.

To νικηφόρο αποτέλεσμα με τον Αποέλ δεν πρέπει να φανεί ότι απλά ήταν ένα πυροτέχνημα, η ομάδα μας θα πρέπει να παρουσιαστεί ξανά σοβαρή και πειθαρχημένη στο γεμάτο από κόσμο ΓΣΠ να πάρει το ζητούμενο δίνοντας ξανά πειστικές απαντήσεις κάνοντας παράλληλα άλλο ένα πειστικό βήμα για την υλοποιήση των στόχων της.