Home TOP NEWS Να πάρει εκδίκηση κόντρα στην ομάδα που την υποχρέωσε στην πρώτη εντός...

Να πάρει εκδίκηση κόντρα στην ομάδα που την υποχρέωσε στην πρώτη εντός έδρας ήττα

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψαν σήμερα (21/03) στις προπονήσεις και παρά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, άρχισαν να σκεφτόνται το επόμενο παιχνίδι το οποίο θα γίνει σε ένα δεκαήμερο κόντρα στην Πάφο FC.


Μετά τη νίκη επί του “αιώνιου” αντιπάλου στην 4η αγωνιστική των πλέι – οφ, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών έχει φτάσει στο ζενίθ και πλέον όλοι περιμένουν την επόμενη αγωνιστική υποχρεώση η οποία θα είναι επίσης σημαντική, όπως αυτές που προηγήθηκαν, αλλά κι όπως αυτές που θα ακολουθήσουν.

Αρχής γεγομένης κι όπως προαναφέραμε πιο πάνω, η ΟΜΟΝΟΙΑ με την επανέναρξη θα φιλοξενήσει την Πάφο FC στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωτάθλημας και σε αυτό το παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει τη νίκη, η οποία αν έρθει θα της δώσει την ευκαιρία να μην κοιτάζει προς τα κάτω, αλλά μόνο προς τα πάνω.

Φυσικά το κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές μας στον επόμενο αγώνα δεν θα είναι μόνο το βαθμολογικό, αλλά θα είναι και αγωνιστικό, καθώς θα ψάξουν τη νίκη – εκδίκηση απέναντι στην Πάφο FC. Η ομάδα της Πάφου πριν από λίγο καιρό και στην επίσκεψη της στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα την φετινή αγωνιστική περίοδο που υποχρέωσε την δική μας στην πρώτη της ήττα στο ΓΣΠ, η δεύτερη εντός έδρας ήττα ήρθε από την ΑΕΚ στην φάση των πλέι – οφ.