Home TOP NEWS Νικάει μειώνει και… απομακρύνεται!

Νικάει μειώνει και… απομακρύνεται!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί απόψε (20:30 | live@omonoianews) την Ανόρθωση για την 2η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Η ομάδα μας κατάφερε να κάνει ποδαρικό με το “δεξί” στην β’ φάση του πρωταθλήματος νικώντας τον Άρη Λεμεσού στο στάδιο “Αλφαμέγα” κι απόψε θα επιδιώξει μέσα στο “σπίτι” της και μπροστά από τον κόσμο της να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Το σημερινό παιχνίδι με την Ανόρθωση, όπως φυσικά και τα άλλα που θα ακολουθήσουν στα πλέι – οφ είναι δύσκολα, καθώς όλες οι ομάδες έχουν στόχους και θέλουν να τους πετύχουν, γι’ αυτό και η ΟΜΟΝΟΙΑ απόψε θα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη, δυνατή, αποφασισμένη για να πάρει το ζητούμενο που είναι οι τρεις βαθμοί.

Οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν ήδη το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, o οποίος ήταν ανάμεσα στον Αποέλ και την Πάφο FC, ενώ λίγο πριν την σέντρα του δικού τους παιχνιδιού θα γνωρίζουν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη.

Συνεπώς η ομάδα μας καλείται να εκμεταλλευτεί την καλή ψυχολογία που έχει δημιουργηθεί από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και να πάρει τη νίκη, η οποία θα της δώσει να αυξήσει την διαφορά από την σημερινή αντίπαλο της και την Πάφο FC, αλλά και να μειώσει την διαφορά είτε από την ΑΕΚ, είτε από τον Άρη, είτε κι από τις δυο ομάδες σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος.

Το γράφουμε ξανά και ξανά, η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό το διάστημα θα δώσει τέσσερα παιχνίδια στο ΓΣΠ, αρχής γενομένης απο απόψε με την Ανόρθωση, θα ακολουθήσει αυτό με την ΑΕΚ, την Πάφο FC και τον Άρη κι αν καταφέρει να το εκμεταλλευτεί τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της.

 Η βαθμολογία όπως είναι διαμορφωμένη αυτή την στιγμή μετά και το παιχνίδι του Αποέλ με την Πάφο FC.