Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Πάφο

Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Πάφο

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα (30/03) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενόψει του αυριανού (31/03) πολύ σημαντικού παιχνιδιού με την Πάφο FC για την 5η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές μας της ομάδας μας το προηγούμενο διάστημα είχα την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες και να ξεκουραστού ελέω της διακοπής για τις Εθνικές και τώρα όλοι παρουσιάζονται ετοιμοπόλεμοι και φρέσκοι για το επερχόμενο παιχνίδι.

Η ομάδα μας θα κατεβεί αύριο στο τερέν του ΓΣΠ με την ψυχολογία στο ζενίθ και μπροστά από τον Πράσινο ΛΑΟ θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα για να πάρει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη που θα μας δώσει παράλληλα και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι όλοι ποδοσφαιριστές, Διεθνείς και μη είναι καλά, ενώ και ο Σεμέδο που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού δείχνει έτοιμος να βοηθήσει, συνεπώς με αυτά τα δεδομένα, ο Ελλαδίτης κόουτς θα έχει γεμάτη την φαρέτρα του στο παιχνίδι με την Πάφο FC.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης θα γίνει γνωστή και η αποστολή που θα μεταβεί αύριο στο ΓΣΠ για το παιχνίδι με την Πάφο FC.