Home TOP NEWS Το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα να δώσει έξτρα ώθηση σε παίκτες και...

Το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα να δώσει έξτρα ώθηση σε παίκτες και κερκίδα!

Στις 19:30 ορίστηκε το παιχνίδι της ομάδας μας με την Πάφο FC, ενώ στις 17:00 θα προηγηθεί το άλλο παιχνίδι του Α’ γκρουπ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αποέλ, του οποίου το αποτέλεσμα θα μας ενδιαφέρει άμεσα.


Συνεπώς με τα πιο πάνω δεδομένα, λίγο πριν την σέντρα του δικού μας σημαντικού παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές, αλλά και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα από τις δύο ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία και σίγουρα αυτό θα πρέπει να δώσει μια έξτρα ώθηση σε πρωταγωνιστές και κόσμο.

Είτε ο Αποέλ (πρώτη θέση), είτε η ΑΕΚ (δεύτερη θέση), είτε και οι δύο ομάδες θα αφήσουν βαθμούς στο “ΑΕΚ Αρένα”, γι’ αυτό και οι έντεκα ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να ξεκινήσουν τον αυριανό αγώνα, αλλά κι αυτοί που θα περάσουν στο γήπεδο ως αλλαγή, θα πρέπει να παρουσιαστούν με πάθος, ψυχή, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα για να μπορέσαυν πάρουν ζητούμενο.

Το γράψαμε και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ η ΟΜΟΝΟΙΑ με μια ενδεχόμενη νίκη στον αυριανό αγώνα, απέναντι στην ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να αφήσει στο -5 την αντίπαλο της και να απομακρυνθεί από αυτή και την ίδια ώρα θα μπορέσει να μειώσει εκ νέου τις αποστάσεις από τις πιο πάνω θέσεις της βαθμολογίας.

Την σημαντικότητα, αλλά και τα κίνητα του αγώνα με την Πάφο τα γνωρίζουν άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” και με σύμμαχο τον Πράσινο ΛΑΟ που θα δώσει βροντερό παρών στο ΓΣΠ αύριο, όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να πάρουν εκείνο το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε τους στόχους μας μέχρι τέλους.